מי שפה

י ר ד נ י

New member
מי שפה

סליחה שזנחתי את הפורום מעט. אבל אתם עדיין אוהבים אותי נכון?? אמממ אני רוצה להוריד מהאינטרנט איזה סרט יפה על ריקוד. יש המלצות?? רציתי "לילות לבנים" אבל אני לא מוצאת. גם את "הרקדנים" אני לא מוצאת
אוף.

אממ אם את כבר פה../images/Emo70.gif יש ב-2 תכנית על

הדרך של רקדנים להגיע ליכולת פיזית הזאת משו כזה
בערוץ BB פריים (משו כזה) שזה יוצא מספר 16 ביס
אם יש לך הוט תחפשי ערוץ שעובד עכשיו (כי הוא מחו"ל) ותראי שב-2 יש תכנית על מחול

אה וסרט מ-ד-ה-י-ם וקשה על ריקוד ועל

אנורקסיה וכל מיני כאלה.. "לרקוד עד הקצה" ועוד סרט ברח לי השםם..שניה..אוף נו זה שאחת רוצה להתקבל לג'וליארד והחברה שלה עוזרת לה והכל..(לא רוצה לגלות עוד אני פוחדת להרוס את הצפייה
) אני אזכר ואכתוב.. גם "ריקוד צמוד" זה סרט חמוד ביותר

י ר ד נ י

New member
כן הא..

ושמעי חבל לי לבאס אותך אבל תפקחי את העיניים. סובר הוא חרא של בנאדם! הוא פשוט טיפוס מגעיל. אוקיי הוא רקדן מדהים אין ספק-אבל הוא הפסיד המון בכך שהוא התנהג כמו שהוא התנהג. לפחות אותי הוא הפסיד. הוא הופך את האומנות המדהימה הזאת שנקראת ריקוד למסחרה, ולמשהו מגעיל וצבוע. מה הוא מנסה להשיג בכך שהוא קורא לקבוצה שלנו "כונפות"? אמא שלי תמיד אומרת שאפשר להיות עם כל אחד, מכוער עקום ומה לא, אבל למסריחים היא לא תתקרב בחיים. שמעת פעם על דאודורנט? ומי שכונפה ורוקדת יפה תקראה מיליון דולר על הבמה. ומי שהכי מדהימה בעולם ורוקדת עקום-יראו את זה-והיא תצא בדיחה. אין לי מילים לתאר כמה אני בזה לבנאדם הזה. הוא אפס שבאפסים. אולי הוא לא ככה למעסיקים שלו ולכל המפורסמים שהוא עובד איתם, וזה רק מראה כמה הוא צבוע.

תווים

New member
אני לא אתווכח איתך אם זה מה שאת

חושבת... לכל אחד יש דעה שונה... אין לי כוח שוב להכנס לויכוח הזה על סובר...

the mush

New member
ירדן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בונא, כמה זמן!
איפה את
אוהבים אותך, ברור

י ר ד נ י

New member
החלטתי שמחר

אני הולכת לספריית וידאו ולוקחת לי לשישי בערב כמה סרטים על ריקוד.

למעלה