מי שעוזר לי...

מי שעוזר לי...

מקבללללללללללללללללל 10 שקל חחחח סתםםםםםםםםםםםםםם נכון היה פעם דיסק עם להיט בתיקים באפילההההה ועוד כל מיני נעימות טראנסים כאלהההה קצבייםםםם בכל אופן מי שמוצא לי איך קוראים לזה מקבללל תגמולללללללללל לללללללללל פליז זה חשוב לי לכושר תודה רונה

רונה מה את מחפשת בדיוק?

רק את הטראנס של הפתיחה או דיסק שלם רק של תיקים באפילה?

הממ

אני לא זוכרת איך קוראים לזה.. אבל זה היה בשנות התשעים דיסק להיט ממש להיט היה בו בפנים משהו קצבי של תיקים באפילה ובנוסף.. שמו עוד כל מיני נעימות כאלה... אני כבר שבוע מנסה להיזכר בזה ולא מצליחה פליזזזז אם אתם שומעים משהו.. זה יעזור לי להליכות נמאס לי מהבריטני שפירצ' הזות...

רוני מצאתי לך יא יבוסית מתוקית....

קוראים לזה DREAMLAND זה אוסף של 4 אלבומים תחפשי באימיול DREAMLAND............................ עכשיו תני גז ללללללללללללללללללללללללל

יאאאאאאאא

תותחחחחחחחחחחחח אין לי אימיול בכלל המחשב השני שלי קרס שוב בגלל הפורנו חחחחחחחחחחחחחח אבל אני הולכת היום לקנות בדיסקים תודההההההההההההההההה עשית לי ת'בוקר

רוני אני אקרע אותך@#!$!

תפסיקי לראות פורנו מחשמך טפו אני יתחיל לשנוא אותך בגלל זה ואני לא צוחק זה דוחה מגעיל וזה וירוסים יימח שמךךךךךךך$#@%@# אני יפרוץ לך למחשב........................ ואני לא חושב שתמצאי את הדיסקים האלה בחנויות זה מאוד ישן זה איזה 10-12 שנה אחורה אם מצאת חנות כזאת תקני גם לי את האוסף ללללללללל

למעלה