מי שעדיין פה

מי שעדיין פה

http://activities.mymusic.co.il/layla_main.asp משדרים את כל ההופעות שיש בקוקה קולה לייב-מה שהיה כל היום וכל ההופעות המלאות. עכשיו משדרים את סינרגיה,אח"כ הדורבנים,אייל גולן או שיש מישהו לפניו ואח"כ הראל מויאל

עדיין לא שידרו את ההופעה של הראל

עכשיו נגמרה ההופעה של דין דין אביב. תנסי עוד פעם,כי נראה לי שעוד מעט מתחילים עם הראל

באמת???

וואי אז ממש הפסדתי

כן,הייתה הופעה מעולה עם אנרגיות

טובות. היה עיקוב בכמה הופעות בגלל הגשם שירד שם-ירד שם גשם חזק,שהתחיל באמצע ההופעה של שי גבסו,גם ההופעה של נינט התעכבה בגלל הגשם,משינה הופיעו אבל גם להם הגשם הפריע באמצע שהם היו צריכים לכסות את הכלי נגינה שלהם. לפני ההופעה של הראל היו זיקוקים ובסה"כ היתה אוירה מעולה.

חחח איזה מזל שלא בהופעה שלו../images/Emo9.gif

היו הרבה אנשים בטח.. אופ חבל שלא הלכתי גם אני להופעות... חוץ מהראל,איך שאר ההופעות?היו יפות?.?

מה שהראו באינטנרנט

מה שהספקתי לראות: -סינרגיה היו לא רעים בכלל,אבל אני לא אוהב אותם. -שי גבסו ראיתי שיר אחד שלו והוא היה טוב-יותר מדי טוב שהתחיל לרדת גשם. -הדורבנים היו סבבה,לא אוהב אותם. -דין דין אביב הייתה זוועה -עידן רייכל היה טוב,ראיתי 3 שירים שלו. -אייל גולן היה תותח כמו תמיד. -עברי לידר ראיתי רק שיר אחד שלו והוא נתן בראש. -נינט ראיתי שיר אחד,נחמד. -והראל מויאל היה ענק. דווקא את משינה לא שידרו,וחיכיתי להופעה הזאת. אביב גפן אולי שידרו אבל אני כבר הלכתי,לפי מה שאמרו גם הוא איחר בגלל הגשם. עד ההופעה של נינט לא היה להם מה לשדר,כי זה היה שידור ערוך+ראיונות מאחורי הקלעים,אז הם כל הזמן שמו בלופ כל מיני שירים מההופעות הקודמות שהיו-שמו מלא את סינרגיה והדורבנים,דין דין גם חרשו על ההופעה שלה,הראל מויאל ראיתי חוץ מההופעה המלאה ראיתי אותו עוד איזה פעמיים או 3.עברי לידר גם שידרו הרבה את ההופעה שלו.

בכל מקרה,מחר יש שידור בערוץ 2

של המופע.יהיו קטעים מכל ההופעות,ומן הסתם,גם של הראל מויאל,בטח יראו כמה שירים ואולי ראיון איתו אחרי ההופעה שלו.

אוי נשמע טובבבבבבב../images/Emo45.gif

אומנים מעולים ואני מניחה שגם ההופעות היו מעולות
ולמה דין דין אביב זוועה?קרה משהו בהופעה שלה או שאתה סתם פשוט לא אוהב אותה<???

1 shiran 1

New member
לא הצלחתי לראות מחשבים מטומטמים

אבל שמעתי בטלפון היה נשמע שהייתה הופעה מעולה

בJדJה

New member
אני הייתי במופעעעעע

יש היום בערוץ 2 את כל המופעע היה מזהה כיףףףף!!!

למעלה