מי שמתחתי זוכרים??? יופי..מתחילים!! מי שמתחתי רעב
D danieli skaat New member 8/11/08 #2 רעבה לנס, נחשב? ../images/Emo8.gif מי שמתחתיי.. אוהב אותי [אני כ''כ זקוקה שיגידו לי שאוהבים אותי כרגע.]
רעבה לנס, נחשב? ../images/Emo8.gif מי שמתחתיי.. אוהב אותי [אני כ''כ זקוקה שיגידו לי שאוהבים אותי כרגע.]
ד דנ יאל 14 New member 10/11/08 #4 ../images/Emo98.gif אני ../images/Emo98.gif מי שמתחתיי אוהב לחרוש על סרט אחד לפחות, המון, אבל- המוןןןןןןןןןןןןןן פעמים!
../images/Emo98.gif אני ../images/Emo98.gif מי שמתחתיי אוהב לחרוש על סרט אחד לפחות, המון, אבל- המוןןןןןןןןןןןןןן פעמים!
ד דנ יאל 14 New member 10/11/08 #5 מישהו לרוץ איתו ../images/Emo99.gif :ריררררר: חחחחחח וואטדהפאק, אל תשאלו אותי, תשאלו את אריק.. ;] מי שמתחתיי.. אמ.. מאוהב במישהו, קשות..
מישהו לרוץ איתו ../images/Emo99.gif :ריררררר: חחחחחח וואטדהפאק, אל תשאלו אותי, תשאלו את אריק.. ;] מי שמתחתיי.. אמ.. מאוהב במישהו, קשות..
ד דנ יאל 14 New member 10/11/08 #6 אומג. איזו חולנית אני-.- \: ווי, אתם יודעים.. זה כזה.. נותן לכם לדעת עליי המון D:: שרשור פרטיXD סתם מי שמתחתיי.. רעב עכשיוXD [אההההההההההמאניאההההההההההההמ!!]
אומג. איזו חולנית אני-.- \: ווי, אתם יודעים.. זה כזה.. נותן לכם לדעת עליי המון D:: שרשור פרטיXD סתם מי שמתחתיי.. רעב עכשיוXD [אההההההההההמאניאההההההההההההמ!!]
ד דניאל חיימשלי אתה New member 11/11/08 #15 יייא אנייי ללא מאמיינההההה עללייךך ייגוועלל נ נפפפששששששששששש ככה אתת ??????????????? סבבה... מי שמתחתתי חושב שמייה זבלללללללללללללללללל
יייא אנייי ללא מאמיינההההה עללייךך ייגוועלל נ נפפפששששששששששש ככה אתת ??????????????? סבבה... מי שמתחתתי חושב שמייה זבלללללללללללללללללל
מ מיוש94 New member 16/11/08 #18 אני חולה חולה חולה חולה מתה עלייך!!!!!../images/Emo99.gif מי שמתחתי מסכים איתי!