מי שמתחתי(?) אני אוהבת את המשחק הזהD: (מקווה שכולם מכירים כי אני -לא- יודעת להסביר) מי שמתחתי חייO:?
T Thet Gil New member 27/1/08 #1 מי שמתחתי(?) אני אוהבת את המשחק הזהD: (מקווה שכולם מכירים כי אני -לא- יודעת להסביר) מי שמתחתי חייO:?
I idanias New member 28/1/08 #6 ועודדד איך זה אני../images/Emo3.gif מי שמתחתיי הוא אכל אי פעם ארטיק לימון
מ מוגי האחת New member 28/1/08 #7 ../images/Emo80.gifאני אני אני.. ../images/Emo13.gif זה הארטיק שאני הכי אוהבת.. מי שמתחתיי אוהב ללכת בקיץ לים.. ?
../images/Emo80.gifאני אני אני.. ../images/Emo13.gif זה הארטיק שאני הכי אוהבת.. מי שמתחתיי אוהב ללכת בקיץ לים.. ?
K kabookit New member 29/1/08 #8 זאת אני ../images/Emo70.gifחח.. מי שמתחתי אוהב שוקולד ../images/Emo3.gif
V ViolSastrad New member 30/1/08 #10 מי שמתחתי לגם נוזל חיטוי לאחר שהתקשר לברך את הילארי על הניצחון בפריימריס.
K kabookit New member 1/2/08 #12 חחחח.. ככה? מי שמתחתיי הוא לא מעליי ! ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif
K kabookit New member 4/2/08 #19 ../images/Emo59.gif שלוש שתיים אחת ---------- זהו, מתתי . מי שמתחתי הלך לחגוג בסילבסטר
מ מוגי האחת New member 4/2/08 #20 אני אני אני.. היה כייף.. למרות שאני לא כל כך זוכרת.. D: מי שמתחתיי יוצא היום?