מי שמתחתייD:

PerfectSP

New member
היי!../images/Emo11.gif ../images/Emo190.gif

אתם יודעים, שבהתחלה קניתי לנייטוויש,כבר בחופש.. ואז הודיעו על טוקיו
ומכרתי
והלכתי אליהם בסוף
למה זה באותו יום היה?!?!?@#$%^&* אז מה אם זה רשום גם אצלי

פלאפאל

New member
חצי מהאנשים שקנו לנייטוויש מכרו D:

דווקא ההופעה של נייטוויש נשמעה הרבה יותר טוב מההופעה של ט"ה
זכיתי בכרטיסים לט"ה, ומי פארייר שלא ייקח משהו שנותנים לו בחינם D: לא הייתה הופעה משהו, באמת. חבל שלא חילקו כרטיסים חינם לנייטוויש. מה הם שרים בכלל?
אוווו רגע! אולי הצקתי לך! פגשת שתי בנות שדיברו אנגלית וטענו בתוקף שהן תיירות מניו זילנד? הצקנו שם לחצי עולם כדי להבין מי אלה בכלל ט"ה ומי זה כל אחד, אבל התפדחנו לגלות שאנחנו מישראל. הבנות המסכנות שברו את השיניים על האנגלית X: זה לא היה נחמד מצידנו, אבל איתה מתוקות הן היו. אגב, כתבתי את זה ~כי~ זה מופיע בחתימה שלך. תרגישי מיוחדת ^^

MispIaced

New member
פאוור מטאל

וההופעה של נייטוויש הייתה דיי גרועה, בעיקר בגלל שהזמרת החדשה היא זמרת פופ. ורוקדת\מדברת\נראית\שרה כמו נעל.

פלאפאל

New member
הממ. זמר פופ שנראה, רוקד, ושר כמו נעל.

כן, זה מתאר את ההופעה של טוקיו
סתםסתם, הייתה הופעה נורא נחמדה. בלי קשר לאיזה להקה הופיעה שם, הופעות כאלה זה נורא נחמד תמיד. הערצה פסיכית של אנשים אחרים זה דבר ממש מקסים ואני די יודעת מראש שאתה לא מסכים על זה
בטח גם בנייטוויש היו מעריצים פסיכים.

PerfectSP

New member
XDDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

איזו פסיכית אני הייתי בהופעה שזה לא שלט ביXDDDDDDDDDג אני כולי קפצתי כמו מטומטמת כשהם עלו!!!@#$ והייתי שורה שנייה וטום מולי!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PerfectSP

New member
הממ../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

כי אני בן אדם חזק
ואני לא ממעריצות טוקיו הקטנות בנות 11. והיו שם 3 ילדים בני 8 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג ו...אמ.. ניסו להעיך אותי מהמקום, אבל אתה נלחם חזק ואתה נשאר
היה סיוט,אבל שווה D:

PerfectSP

New member
D: ../images/Emo190.gif

לדעתי ההופעה של טוקיו הייתה מצוינת
איך את לא יודעת מי אלה?!@#$%^או שאת צוחקת?..~חושש~ ~מרגישה מיוחדתD:~ ולא,לא זכיתי להצקה
אה..המ.. גם אני..קיבלתי.. טוב אני לא אתחיל><"

פלאפאל

New member
אז לא ידעתי מי הם D:

גיליתי שאין להם סולנית בערך שבוע לפני. איזה אחת בבית ספר באה ודחפה לי פלייר של ההופעה, ואמרתי לה כמה הסולנית יפה. אחר כך גיליתי שקוראים לו ביל וזה כל מה שידעתי
אבל נו, כרטיסים חינם, הולכים בכל מקרה. מצאתי שם איזה מישהי עם חולצה שלהם (היה נורא קשה למצוא אחת כזאת P: ) ושאלתי אותה מי זה מי ועל מה הם מנגנים D: היה די קל לזכור את השמות שלהם: גוסטב הוא הברווז השמן מנילס הולגרסון, אז גוסטב זה השמן שמנגן על תופים. ודווקא הוא ממש עלה לי העצבים. מה זה היה הצומי הזה בסוף?! מה כפיים?! אנשים מוחאים לך כפיים וצורחים כבר שלוש שעות ומחכים כאן מהבוקר ומתייבשים שעתיים כי לא היה להם כוח לארגן הופעת חימום כשאתה כולה ניגנת על תופים ואכלת פיצה כל היום, רד מהם! זונת צומי.

sweet shir

New member
זה בסדר, אני בהתחלה הייתי משוכנעת שזאת להקת

בנות יפנית.
><"

Slow Cheetah

New member
זה כי את טיפשה שלא רואה גיבורים! ../images/Emo69.gif

אבל אני עדיין אוהבת אותך
וגיבורים זה הכי טוב, את צריכה לראות

PerfectSP

New member
ראיתי איזה פרק אחד מתישו../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

כשהייתי אצל דודה שלי ויש לה יס, והיה לי משעמם לאללה!!!! ואז הראו את היידן כפרעליה ואז הם עפו

Slow Cheetah

New member
ואני אוהבת את מאיה, אז תקבלי את דעתי../images/Emo3.gif

(אני לא לסבית!
)

Billy Shirs

New member
מאיה מהפורום או מהסדרה?

כי אם זאת מאיה מהסדרה אז את תת אדם

Slow Cheetah

New member
מה מאיה מהסדרה?!

איכס, זה כ"כ דוחה לאהוב אותה
ברור שאת מאיה המנהלת, מי אוהב את מאיה הררה?

למעלה