נפלאות הריענון.. דוגרי,לא ציפיתי שתוך חמש דק' תהיה פה עוד הודעה..:X תמשיכו מההודעה של איילת
N NaaMuna New member 10/10/06 #46 ../images/Emo122.gif נפלאות הריענון.. דוגרי,לא ציפיתי שתוך חמש דק' תהיה פה עוד הודעה..:X תמשיכו מההודעה של איילת
../images/Emo122.gif נפלאות הריענון.. דוגרי,לא ציפיתי שתוך חמש דק' תהיה פה עוד הודעה..:X תמשיכו מההודעה של איילת
ק קטעים איתך New member 8/10/06 #18 תעיף מבט שמאלה../images/Emo10.gif בבקשה!!!!!!!!!!!!! ושמאלה זה שם: כתוב שם לשמיניסטים לשעבר.. אבל אם נוח לך בפורום הזה.. מי אני שאאלץ אותך לעזוב..
תעיף מבט שמאלה../images/Emo10.gif בבקשה!!!!!!!!!!!!! ושמאלה זה שם: כתוב שם לשמיניסטים לשעבר.. אבל אם נוח לך בפורום הזה.. מי אני שאאלץ אותך לעזוב..
ק קטעים איתך New member 8/10/06 #28 w? תראו, זה לא שאני כמו אליה נהנית להגיב פה.. אז אם יש בעיות.. תאכלו ת'לב
E eliacats New member 9/10/06 #33 לא באמת.. אני מכיר אותך או משהו? קשה לך להעביר הודעה בלי לקשר אותה אלי? את לא נהנת להגיב פה.. סעי לשלום..
לא באמת.. אני מכיר אותך או משהו? קשה לך להעביר הודעה בלי לקשר אותה אלי? את לא נהנת להגיב פה.. סעי לשלום..
ק קטעים איתך New member 9/10/06 #42 אתה שמיניסט?!../images/Emo12.gif מה זה השגיאות האלו???? גם "בוגר" ליד"ה? *האומללות כובשת ת'פורומים...* |חבר'ה לברוח!!!|
אתה שמיניסט?!../images/Emo12.gif מה זה השגיאות האלו???? גם "בוגר" ליד"ה? *האומללות כובשת ת'פורומים...* |חבר'ה לברוח!!!|
E eliacats New member 10/10/06 #49 אני אמור להכיר אותך?../images/Emo2.gif לא .. באמת.. את גם מליד"ה? טוב..
ק קטעים איתך New member 11/10/06 #65 נראה לך?../images/Emo5.gif לא אני לא מליד"ה ואני לא ירושלמית אבל פעם פעם דיברנו.. ואוף, 'תה לא זוכר כלום ואני מפחדת קצת מחן ככה שאני אשתוק אז מה אם אני עדיין לא בת 30 אניווי, תהנה לך פה.. (וזה לא רק בגלל הפחד.. פשוט תהנה.. ביי!)
נראה לך?../images/Emo5.gif לא אני לא מליד"ה ואני לא ירושלמית אבל פעם פעם דיברנו.. ואוף, 'תה לא זוכר כלום ואני מפחדת קצת מחן ככה שאני אשתוק אז מה אם אני עדיין לא בת 30 אניווי, תהנה לך פה.. (וזה לא רק בגלל הפחד.. פשוט תהנה.. ביי!)
L lazimi New member 10/10/06 #57 מאמי לכי חפשי אותי בצומת שם זה המקום שלך ודבילז תשני תכינוי או שאתם תוםבוי אי איפשר לדעת חחחח ומי שמיתעסק אם אליה מיתעסק ועל הזין שלי בן כמה הוא מצידי שיהיה בן 30!!!
מאמי לכי חפשי אותי בצומת שם זה המקום שלך ודבילז תשני תכינוי או שאתם תוםבוי אי איפשר לדעת חחחח ומי שמיתעסק אם אליה מיתעסק ועל הזין שלי בן כמה הוא מצידי שיהיה בן 30!!!
L L a S New member 10/10/06 #61 ../images/Emo2.gif בו הו, רק לא זה. who's afraid of the big bad hen, the big bad hen, the big bad hen ..?
../images/Emo2.gif בו הו, רק לא זה. who's afraid of the big bad hen, the big bad hen, the big bad hen ..?