מי שמתחתיי

mikeys barking

New member
אני ^^

זה לא מזעזע, אבל צבעים מאוד בולטים ושונים ^^ (אדום, תכלת, סגול , כחול, ירוק ומה שיש
) מי שמתחתיי אוהב סימס ^^

MorraniChan

New member
אעה!!! אחד היצורים המוזרים והמתוקים בעולם! D:

למרות שהם נושכים XD מי שמתחתיי הוא האח/ות הכי קטנ/ה במשפחה

ellapr41

New member
אני הכי קטנה!!

ועל חמוסים אני צריכה להגיד, שכשחיפשתי לזואי (הכלבה שלי) משהו בחנות, נתקלתי בשני מוצרים מוזרים: כלוב סגור לחמוס ו*תחזיקו חזק* ערסל לחמוס!
!!! מי שמתחתי היה בהולנד

ellapr41

New member
../images/Emo123.gif תפוז מחק לי את ההודעה!!!

אני הקטנה של המשפחה!!
ובקשר לחמוסים.. כשהייתי בחנות לחיות כדי לקנות משהו לזואי (כלבתי האהובה), נתקלתי בשני חפצים מוזרים ומבדרים: כלוב סגור לחמוס, ו*תחזיקו חזק* ערסל לחמוס!!!
מי שמתחתי היה בהולד

Reichan

New member
אנוכי ../images/Emo210.gif

אני חושבת שהולנד זו הארץ שהייתי בה הכי הרבה פעמים XD וזה גם המקום הראשון שביקרתי בו בחו"ל
מי שמתחתיי שונא תותים
[איך אפשר??]

MorraniChan

New member
../images/Emo210.gifאני ../images/Emo123.gif

טוב נו.. ההסבר הרגיל.. אני שונאת דברים מן הצומח P: אלא אם הם מפורקים לחלקקי אטומים בתוך מרק מבושל היטב XD מי שמתחתיי מעולם לא טס לחו"ל

BambiBar

New member
:( אני

אבל אני אסע בסוף שנה!!! ><" מי שמתחתיי צמחוני\טבעוני

מאיוש33

New member
אני!!!! [ חח אהבתי את הקטע עם הצלקת P: ]

איך אפשר שלא??! מי שלא קורא אותו פשוט מפסיד! אממ..מי שמתחתי דיבב בסרט ממלכת טארבתיה [ והיו הרבה כאלה D: ]

אני!!

אני מפחדת מהםם!! חח יש לי עוד סיוט .. פעם ראיתי עם אבא שלי ואחותי סרט אימה.. שהייתי בת 8-9 והוא היה מגיל 18.. חח חודש פחדתי לישון לבד (אם לא יותר.. : L) מי שמתחתי רואה ואוהב לראות "החיים הפשוטים של פאריס הילטו וניקול ריצ'י" חולהה עעעעעעללייהההםם~!!

חח אני!!

זה פשוט קורע לראות את שתי הפקאצות האלה חולבות פרות ומתפלשות בבווץ!! חחחחחחח מי שמתחתיי.. ממ היה בעצרת החינוך אתמול!!!

אני אוהבתתת!

איזה מצחיק זה..! מי שמתחתי.. אאאממ.. נסע באוטובוס בחודש האחרון.. חהחה

למעלה