מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
למשל תומך בחינוך חובה - שטיפת מוח של השלטון.
סיני נגד בחירות
זה רעיון שלי הבחירותסיני נגד בחירות![]()
אני מקווה שתצליח לשכנע את כל השמאלנים להשאר בבית ביום הבחירותזה רעיון שלי הבחירות
מי שלא הולך לבחירות קל וחומר לא הולך לצבא.אני מקווה שתצליח לשכנע את כל השמאלנים להשאר בבית ביום הבחירות
![]()
אם רק הימין יהיה בצבא זה גם מאוד טוב.מי שלא הולך לבחירות קל וחומר לא הולך לצבא.
אין לכם מספיק אנשים.אם רק הימין יהיה בצבא זה גם מאוד טוב.
יש משפחות שמלאניות ברוכות ילדים?אין לכם מספיק אנשים.
הרבה ילדים זה בדר"כ חרדים,יש משפחות שמלאניות ברוכות ילדים?
בתנאי שיתנו לו להגיע לדרגות הגבוהות והמשפיעות ולא ישאירו אותו על תקן בשר תותחים (גם בדרג הביניים הפיקודי) בלבד.אם רק הימין יהיה בצבא זה גם מאוד טוב.
שטויות, על אי הצבעה בבחירות אין עונש, למרות שליברמן רצה שיהיה קנס על כך כמו באוסטרליה, ולא אי התייצבות לצבא הולכים לכלא, אפילו כשהיה פטור לחרדים, החרדים שרצו לבזות את המדינה וגם לא לבוא לחתום ש"תורתם אומנותם" נעצרו כעריקים.מי שלא הולך לבחירות קל וחומר לא הולך לצבא.
בפועל אין כלא,כי משקרים והצבא לא באמת רוצה לגייס מי שלא רוצה.ולא אי התייצבות לצבא הולכים לכלא
מה הקשר?מי שלא הולך לבחירות קל וחומר לא הולך לצבא.
נכון עדיף הייתה שטיפת המוח של הדת כשהאנשים היו אנלפאבתים ובכל דבר פנו לכומר או לקאדי. איזה כיף לארה"ב שאין שם חוק חינוך חובה ויש שם אנלפאבתים שלא יודעים קרוא וכתוב.
ניסית וטעית...איזה כיף לארה"ב שאין שם חוק חינוך חובה ויש שם אנלפאבתים שלא יודעים קרוא וכתוב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.