מי שמע

avivu2

New member
מי שמע

יש הודעה ב walla על דייג שנפל ומת בחברת חשמל באשדוד

AviramLevi

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

היתי שם קשה זה קרה כשהיגו כוחות

הצלה הוא היה עדיין חיי אני לא בטוח שהוא נהרג הוא למזלו שהוא נפלל לתוח הזרם שלא עבד קראו לדייג אלי הדייג כחה קראו לו כלום שם

אתה צודק. באמת היה לו המון מזל

שהוא נפל לזרם שלא עבד. תאר לעצמך מה היה קורה אם הוא היה נופל לזרם שכן היה עובד. הוא עוד עלול היה להיפגע חלילא! ואני מבין שלמרות שגם בוואלה וגם בנענע כתוב שהוא נהרג, אתה בכלל לא בטוח שזה נכון. האם כוונתך שהוא חי והשילטונות העלימו אותו לצרכי ניסויים רפואיים?

יוב יוב

תמיד אוהב את ההומור והציניות שלך. לצערי הפעם זה לא במקום. בהערכה רבה איל

אם הבחור היה כותב בעברית שאפשר

להבין למה הוא מתכוון ולא באינדונזית אז אולי יוב לא היה מעיר בציניות,לאן נעלמה העברית היפה?

עברית קשה שפה

גם אני מבכה את השפה הקלוקלת בא אנו פוגשים חדשות לבקרים. בואו נזכור הפורומים פתוחים לכל,לא כולם באים מאותו רקע, אותה רמת לימודים והשכלה ויש מקום גם למי שלא ממש מומחה בשפה. לדעתי אפשר לתקן בעדינות אבל בשום אופן לא ללעוג ולהפגין התנשאות על אלו שלו שולטים בחומר. לעיתים אותו אדם שאינו בעל שפה רהוטה יכול להעשיר את הכלל מנסיונו או ללמוד ולהשתפר בנושא הפורום בו הוא כותב.

דבר דבור על אפניו

אין כאן שום עניין של עיברית קלוקלת או שגיאות כתיב. הבחור כתב דברים, שלמרות שיבושי הכתיב, היו ברורים ביותר ולא ניתנים לפרשנות. הוא כתב "אני לא בטוח שהוא נהרג". מה אתה מבין מזה? מה לא ברור כאן? מה לדעתך יבין מהדברים האלה מי שאינו "מומחה לשפה"? ועוד הוא הוסיף "הוא למזלו נפל לתוך הזרם שלא עבד" (לאחר תיקון שגיאות הכתיב). מה בדיוק לא ברור כשמש כאן? אפילו לא חסרה המילה "לחוסר" לפני המילה "מזלו", מפני שברור שאין כוונה שזה יותר מזל ליפול לזרם שכן עובד. לא התייחסתי כלל לכתיבה הקלוקלת. לא כאן ולא בעבר ראית אותי מקניט מישהו בגלל שגיאות כתיב או תחביר. אני מדבר כאן אך ורק על התוכן.

יוביוב

אכן מעולם לא ראיתיך מקניט על שפה קלוקלת . מה שצרם לי היתה הציניות בנושא מותו של אדם. אמרתי וממשיך לומר כי כתיבתך אהובה עליי,ואין לי כוונה לפתוח שרשור התנצחות מעריך אותך כאדם ככותב וכדייג. נפגש ידידי על המים.

benor1

New member
יהי זכרו ברוך

הכרתי אותו איש גדול עזר ולימד כל מי שרק רצה אבדה גדולה

יובל04

New member
אלי פאפנואל, אדם גדול.

קשה לי לעכל, כל אדם שדג שם הכיר אותו. יהי זכרו ברוך.
.

למעלה