מי שמע על זה?

מי שמע על זה?

שרוצים לסגור את שכונת גני אביב בלילות ולשים חברת אבטחה שתפקח בכניסה לשכונה ותפטרל בה? מה דעתכם על כך?

kees

New member
כל המרכז המסחרי מלא הודעות על כך

- על נקירות כמובן ולא על לוחות מודעות ראויים מה שנותן מראה של סלאמס אמיתיים

מודעות על הקירות

כשחברת האחזקה מפרסמת הודעותיה בצורה כזאת פירטית מה הפלא שכל אחד שרוצה לפרסם את הסלון שלו למכירה או שמחפש עבודה או מחפשים בייביסיטר לילדים כולם מדביקים את המודעות בכל פינה אפשרית. על הפסלים, על תחנות האוטובוס, על העצים. כל השכונה נראית גועל נפש מכל הניירות המודבקים בכל פינה. יש בשכונה כמה לוחות מודעות ששם אמורים לתלות את המודעות.

mash252511

New member
אני בעד לפני שעברתי לגני אביב

הייתי גרה בתל מונד ושם יש אז זה ולא סוגרים אותכם פשוט ישאבטחה ובלילות לא יכולים להיכנס כל אחד אני בעד

dudumagic

New member
אתם קודם צריכים

לפנות את כל הזבל שמסביב לשכונה שלכם ככה תהיה לכם אחלה שכונה ומי שמבין למה אני מתכוון אז סבבה.

קשקוש, פשע.

לא קראת טוב את המודעה. מדובר בפירוש על לסגור, על מחסומים, על נתיב פתוח אחד ויחיד, העובר דרך שומר. איך השומר הזה יזהה מי רשאי להיכנס ומי לא? האם כתוב על המצח של אורח המגיע אלי שהוא לא בריון שהגיע שהגיע להשתולל? מי יפריע לבריונים מבחוץ להיכנס ברגל מסביב? מי יעצור את הבריונים הפנימיים? איך את לא מבינה, שסה"כ רוצים לחלוב אותך עוד ועוד? במקרה והמזימה תתממש, אתבע לדין על ירידת ערך הדירה (בעקבות הפיכת השכונה למכלאה) לא רק את הגופים הקשורים, אלא גם את התושבים הטמבלים שיצרפו חתימתם.

../images/Emo41.gif תפורק "חברת האחזקה"../images/Emo70.gif

לכב' מנכ"ל "אורית אור" רוני סודאי, ראש העיר מר בני רגב, משטרת לוד. הנידון: המזימה להפוך את שכונת גני אביב למכלאה ("סגירת קרית גני אביב"). רבותי, חוצפת יוזמי ותומכי "הרעיון" הנפשע עוברת כל גבול! לידיעתכם, לא רכשתי דירה ב-146,000 $ כדי לגור במכלאה. הפגיעה הבוטה ברמת חיי מהווה עבירה פלילית, וכמובן לא אעבור עליה בשתיקה. לא די בכך, שמֵעֵבר לדיבורים הרבים על "תחנת רכבת" שאולי תוקם אי-פעם בגני אביב או במקום בלתי מזוהה כלשהו, ועל "יציאה לכביש המהיר" ו\או לפחות למרכז העיר, אנו עדיין כלואים בשכונה ע"י צוואר-בקבוק אחד ויחיד ובלתי מרומזר - והנה אתם זוממים להדק עוד יותר את טבעת הסגר והכתר והחנק סביבנו! השתגעתם?! ואיך אתם מתארים לעצמכם את כל התנועה מ- ואל השכונה הענקית עוברת דרך נתיב אחד ויחיד - ברחוב לובלין, וגם זאת דרך שומר ובודקה? מה הקשקושים האלה על "לפעול למען כל התושבים בנושא הביטחון"? מי ביקש ממכם לפעול למען בטחוני? נמאסה ההסתה האינסופית הזאת. נמאסו חרחורי הריב והמדון, שנועדו אך ורק להסחת דעתם של התושבים מהבעיות העיקריות, לרבות התפקוד הגרוע של חברת האחזקה, הבדיחה-פארק, הבור הענקי שיש לנו במקום הקאנטרי המובטח. ומה קשורה כליאת השכונה ל"ביטחון"? מה יפריע לבריונים למיניהם להיכנס לשכונה דרך גדרות וחצרות? האם אתם חושבים להקיף את כל השכונה בגדר תיל? ואיך תעצרו את הבריונים והוונדלים תושבי השכונה, המנפצים דלתות ושמשות, המלכלכים את הקירות ומזהמים את החצרות? ומה אתם מסתמכים לנו על "עמותה" מסתורית, שאף אחד לא בחר בה לייצגנו, ואף אחד אינו מכיר אותה? ולסיום, אני קורא לכל תושבי השכונה: א. לא להאריך בשום פנים ואופן את החוזה עם "חברת האחזקה". ב. לא לשלם בשום פנים ואופן את 10 השקלים הנוספים, שנועדו להורדת רמת חיינו באופן משמעותי.

אם הייתי רוצה לגור מאחורי גדרות

הייתי יכולה לגור היום בבית פרטי גדול ומרווח בעלי. לפני כמה שנים טובות הציעו לנו לרכוש בית פרטי של 5 חדרים עם חצר גדולה בעלות מאוד נמוכה במימון המדינה במקום שהיה אז חדש. קוראים למקום הזה עלי. עלי ממקומת בשכנות ליישובים פלשתינאים. עלי מוקפת גדרות ושומרים כדי להגן על התושבים שגרים בה. החלטתי שאת המשפחה שלי אני לא לוקחת למקום כזה. באנו לגני אביב ועכשיו רוצים לסגור את השכונה. ומה יקרה עם המאבטח יחשוד במישהו שהוא נרקומן או גרוע מכך, מחבל או סתם בריון שבא להציק אבל הבן אדם בסך הכל יהיה עייף מיום עבודה ולא ממש יתחשק לו לעבור בדיקה בטחונית? יש במדינה שלנו אנשים שנמאס להם לעבור כל הזמן בדיקה בטחונית (לא משנה עכשיו אם הם צודקים או לא, זה המצב הקיים) וכשבן אדם חוזר הבייתה הדבר האחרון שבא לו לעשות זה לעבור בדיקה בטחונית רגע לפני שהוא מגיע הבייתה. אם חס וחלילה יקרה שוב המצב כמו שהיה בבית הספר בו הרג מאבטח טכנאי מזגנים (ולא משנה מי מהשניים צדק, אחד מהם מת ואחד בכלא). אני לא סומכת על חברת מאבטחים פרטית ולמשטרה אין תקציבים להעמיד שוטרים באופן מיוחד למטרה הזאת וגדרות מעולם לא עזרו לאף אחד למנוע פשע. סגירת קרית גני אביב היא אסון! וזה עוד לפני שדיברנו על העלויות שרוצים לגבות מהתושבים בשביל זה.

נסי להסביר "להם"../images/Emo70.gif

מה לעשות, אם גרים בשכונה הרבה פריירים שמוכנים לחתום, וחותמים, על תמיכתם ב"רעיון"? איך הם מתארים לעצמם את הכניסה לשכונה, הפקוקה גם בלאו הכי, בערב? האם גם באוטובוסים הנכנסים יעברו כל הנוסעים בדיקה? ומה יפריע לביריונים כלשהם להיכנס פשוט דרך החצרות או מהפרדס? ומה לעשות, אם ישנם בשכונה תושבים, אשר באמת ובתמים אינם יודעים מה ההבדל בין עלי לבין לוד, ואינם מוכנים להקשיב לכל הסברים בנושא? איך יוכל "השומר" להבדיל בין אזרחים תמימים הבאים לסוּפּר או לאולם ספורט, לבין מישהו שיבוא בכוונה להזיק ולהשתולל? מה לעשות, אם ישנם אידיוטים, שרק שומעים את המילה "ערבי" ומייד עושים במכנסיים, וכבר לא אכפת להם מהבור הענקי הפעור בלב השכונה, ולא מהרכבת ולא משאר הבעיות האמיתיות?

למעלה