מי שמע מי ראה ????

מי שמע מי ראה ????

חברה אני צריך את עזרתכם אולי מישהו רעה או שמע היכן נימצא יו"ר וועד ההורים העירוני מערכת החינוך בלוד מקרטעת כמו חיפושית בלי מנוע המנהלים והמנהלות קורסות יחדם עם המורים ההנגות הבית סיפריות כוחן לא תמיד בהם ואז כשאנו צריכים את ועד ההורים העירוני אנו לא מרגישים בהם אז תגידו לי איפה הם???? בני סמואל איפה אתה ? יש כאן עיתונאי כדאי לך .....!!!!

ה דרומי

New member
../images/Emo52.gifאבל האם כבודו ה../images/Emo150.gif

לא חבר באיזה ועד הורים כול שהוא?.

usa2003

New member
זהי הבעיה של לוד הכל פוליטיקה .

גיא ידידי , הכל פוליטיקה מסריחה שחדרה עמוק למסדרונות ועדי ההורים והיכן לא . זאת אני אומר לך וכל חברי הפורום באחריות מלאה . ישל לי ניסיון מוכח ועשיר בפעילות בוועדי הורים וביוזמות חינוכיות בעיר לוד ובעיקר בבית ספר 'ספיר' . השנה פשוט נטשתי את המוסד שניקרא ועד הורים ומיוזמתי האישית לאחרי חמש שנים רצופות של פעילות אינטנסיבית. לצערי הרב ההורים בלוד לא יודעים להעריך ולפרגן למי שכן עושה ומבצע. אף פעם לא היה ועד הורים עירוני בלוד , לא בכדי התדרדר מצב החינוך בעיר למקומו הנוכחי . אנשים מחפשים תפקידים ושמות תואר , שתכליתם מהיא רכישת צינור גישה למערכת העירונית ולנוחיות הפרטית ולא יותר . על שליחות ציבורית , תרומה לחברה השקעה בחינוך החבר'ה שמוגדרים/ בועד הורים עירוני לא שמעו בכלל . המסקנה שלי דאג לעצמך בלבד זה הכי זול והכי בריא זה יחסוך ממך את כאב הראש אדיר . לבסוף אתה יכול לקרוא למר בני סמואל דרך הרמקול של המואזין בבוקר 04:30 או דרך הרמקולים של מר בן סעדון ראש המועצה הדתית לשעבר של לוד , אולי הוא יענה לך.

rachel v

New member
כמה שאתה צודק usa2003

מזדהה עם כל מילה שלך. מאותן סיבות שפירטת נטשתי את פעילותי הבית סיפרית. אני יותר מסייעת בכיתה ותורמת שעות התנדבותיות בכיתה ולא בפעילויות בית סיפריות למרות שההנהלה מאוד דוחקת בי לחזור לפעילות יותר ענפה. וחבל שכך.....

למעלה