מי שמע? מי יודע? מישהו יכול לתת מידע מהמן אם הוכחות אם אפשר מתי יצא כבר הספר החמישי?
M moosh New member 20/7/01 #1 מי שמע? מי יודע? מישהו יכול לתת מידע מהמן אם הוכחות אם אפשר מתי יצא כבר הספר החמישי?
M moosh New member 22/7/01 #3 לא יתכן, הרי זאת חוצפה לא יכול להיות לפי מה ששמעתיזה אמור לצאת לקראת סוף יולי חוץ מזה שזה חוצפה מצד רולינג להראות לנו את החצי השני ולהתקע כך להרבה זמן.
לא יתכן, הרי זאת חוצפה לא יכול להיות לפי מה ששמעתיזה אמור לצאת לקראת סוף יולי חוץ מזה שזה חוצפה מצד רולינג להראות לנו את החצי השני ולהתקע כך להרבה זמן.
E einzuc New member 22/7/01 #4 טוב להרגע.. ואף אחד לא יודע מתי יצא הספר החמישי לאור! ועד שהוא יגיע לארץ ייקח עוד הרבה זמן... אז מה שנותר לעשות זה לקחת שאיפה עמוקה ולחכות... -עינת-
טוב להרגע.. ואף אחד לא יודע מתי יצא הספר החמישי לאור! ועד שהוא יגיע לארץ ייקח עוד הרבה זמן... אז מה שנותר לעשות זה לקחת שאיפה עמוקה ולחכות... -עינת-
N NughtLine New member 22/7/01 #5 באפריל ../images/Emo45.gif אמרו לי היום בצ´אט בחדר הארי פוטר שיצע באפריל!!!
E einzuc New member 22/7/01 #6 אני חושבת שזאת רק שמועה... אני חושבת שאין תאריך וודאי... אבל אם את אומרת... -עינת-
מ מישהו משהו New member 22/7/01 #8 הקלחת הרותחת זה אתר טיפה יותר אמין מאשר צ´אטים! ושם אמרושזה הכי מוקדם ביוני 2002! s@me @ne
M moosh New member 25/7/01 #9 את יכולה לתת את הכתבת של האתר פשוט שמעתי על האתר אבל אני לא מוצא את הכתובת
א אירוס New member 22/7/01 #7 לא עוד אף אחד לא יודע. אם מישהו היה יודע מ - מ - ז - מ - ן הייתי שומעת על זה. אבל אתה יכול לנסות לשלוח תנשמת (וכדאי עם צרחן) להוצאת ספרים בישראל. תנסה להתגבר בינתיים על ההמתנה (בדיוק כמו כל אחד מאיתנו), אירוס
לא עוד אף אחד לא יודע. אם מישהו היה יודע מ - מ - ז - מ - ן הייתי שומעת על זה. אבל אתה יכול לנסות לשלוח תנשמת (וכדאי עם צרחן) להוצאת ספרים בישראל. תנסה להתגבר בינתיים על ההמתנה (בדיוק כמו כל אחד מאיתנו), אירוס