מי שמעלי. (כולם מכירים את המשחק, רייט?)
S shiran™ New member 21/10/06 #7 רק שתדעי שהיום נזכרתי בזה חחחח נראה לי שלא עיכלתי את זה עדיין איזה דפוקה אני מוזר לעקל שהייתי איתך באילת. איתך ועם ליאור שאני בכלל לא מכירה. והיה כיף. ואני באמת מקווה שנהנית שם כמו שאני נהניתי!
רק שתדעי שהיום נזכרתי בזה חחחח נראה לי שלא עיכלתי את זה עדיין איזה דפוקה אני מוזר לעקל שהייתי איתך באילת. איתך ועם ליאור שאני בכלל לא מכירה. והיה כיף. ואני באמת מקווה שנהנית שם כמו שאני נהניתי!
M moran filan for ever New member 21/10/06 #12 ברור כאילו? ../images/Emo3.gif מה זה השאלה הזאת בכלל ותאמיני לי שאם היו אומרים לי שאני איסע לאילת עם מישהי שהכרתי בפורום באינטרנט, עם אח שלה, ושנשכיר לנו דירה באילת לא הייתי מאמינה. וגם זה היה ספונטני כזה..עד הרגע האחרון לא האמנתי שאני הולכת לשכור שם דירה ושיהיה כ"כ כ"כ כיף
ברור כאילו? ../images/Emo3.gif מה זה השאלה הזאת בכלל ותאמיני לי שאם היו אומרים לי שאני איסע לאילת עם מישהי שהכרתי בפורום באינטרנט, עם אח שלה, ושנשכיר לנו דירה באילת לא הייתי מאמינה. וגם זה היה ספונטני כזה..עד הרגע האחרון לא האמנתי שאני הולכת לשכור שם דירה ושיהיה כ"כ כ"כ כיף