מי שמעליי האייקון המאומץ שלה זה חזיר?
S Shir FGS New member 27/2/06 #46 ../images/Emo109.gifמי שמעליי קוראים לו גיל [שם יפהה] והוא אוהד מכבי ת"א. והוא גם צודק [האייקון המאומץ שלי הוא חזיר]
../images/Emo109.gifמי שמעליי קוראים לו גיל [שם יפהה] והוא אוהד מכבי ת"א. והוא גם צודק [האייקון המאומץ שלי הוא חזיר]
S S u p e r S h e e p New member 28/2/06 #48 מי שמעליי../images/Emo163.gif חמוד אה. מי שמעליי בא ב-13.3 [רייט?]
E Edgar Davids New member 28/2/06 #49 מי שמעליי Is so fine ואני לא בטוח עדיין צריך לבדוק אם זה מתנגש אם עוד דברים. אבל בתקווה.
S S u p e r S h e e p New member 28/2/06 #50 ../images/Emo6.gif מי שמעליי../images/Emo163.gif Is so fine too אתה בא. וזהו. |סמיילימתגעגע |
S shoohy New member 28/2/06 #51 מי שמעליי../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif היא. אמ. היא חמוד.:X והיא אמ. לא דעת.;[. היא עדיין לא זוכר שהיא ראתה אותי במפגש[למרות שהיא אמרה שהיא כן זוכר. אבל אני בטוחה שלא כי כי כי כי ]
מי שמעליי../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif היא. אמ. היא חמוד.:X והיא אמ. לא דעת.;[. היא עדיין לא זוכר שהיא ראתה אותי במפגש[למרות שהיא אמרה שהיא כן זוכר. אבל אני בטוחה שלא כי כי כי כי ]
N Noa Tsror New member 28/2/06 #52 מיי שמעליי מסרבת להחליף את האבוקדואים הפיכסה האלה.. בבקשה גברת כוסיט. בבקשה. [שוקולד?.. *מבטחמוד*]
S shoohy New member 28/2/06 #53 מי שמעליי../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif חייבת להישבע באמאמא שלה. שהיא לא תגיד כלום. כי אם היא תשתוק אז אני אתן לה שוקולד.
מי שמעליי../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif חייבת להישבע באמאמא שלה. שהיא לא תגיד כלום. כי אם היא תשתוק אז אני אתן לה שוקולד.
N Noa Tsror New member 28/2/06 #54 מי שמעליי צריכה לדעת שהיא יכולה לסמוך עלי. שהיא חמודע. 3> חעעעעע שוקולדדדדדדדד [עדשים יהיה טוב]
S simple day1 New member 26/2/06 #33 אבל למה צריך לצועק!!!!! וחוץ מזה שירשרתי! ומה הבעיה שלך יש לך בעיה איתי כולה לא שרשרתי אז מה?!
S shoohy New member 1/3/06 #57 o___________________O../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif איך אפשר לצעוק אם אין בכלל קול כשכותבים משו בפורום?0.0
o___________________O../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif איך אפשר לצעוק אם אין בכלל קול כשכותבים משו בפורום?0.0
S simple day1 New member 26/2/06 #34 ואני חדש כאן!ואני לא כל כך יודע לשר למה צריך לצועק! ז-ה מ-ע-ב-ן שכול הזמן צועקים! יש לך בעיות שאני לא יודע לשרשר?!
ואני חדש כאן!ואני לא כל כך יודע לשר למה צריך לצועק! ז-ה מ-ע-ב-ן שכול הזמן צועקים! יש לך בעיות שאני לא יודע לשרשר?!
S shoohy New member 27/2/06 #38 בטח^^../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif וואייי בןבןבן...אנחנו לא דיברנו שנים תדבר איתי יא כוסיט אחת.
בטח^^../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif וואייי בןבןבן...אנחנו לא דיברנו שנים תדבר איתי יא כוסיט אחת.