א אני מותק בלי עותק New member 14/10/05 #45 מי שמעליי גם מנהלת בקומונות [נו אז מה אם אני לא קשורה פה לאפחד ]
B Beautiful Scar New member 15/10/05 #48 למי שמעליי קוראים לה ספיר. והזאתי שיושבת לידי בכיתה קוראים לה ספיר.
J just a haP kid New member 16/10/05 #50 מי שמעלי *נשמעת כמו... "אוי אוי אוי!! נמאס לה לחכות שיגיבו לה!!! אוי אוי אוי" *נשמעת כמו הארי פוטר. צלקת... מאיפה זה?? חח...
מי שמעלי *נשמעת כמו... "אוי אוי אוי!! נמאס לה לחכות שיגיבו לה!!! אוי אוי אוי" *נשמעת כמו הארי פוטר. צלקת... מאיפה זה?? חח...
N Noa Tsror New member 16/10/05 #51 מי שמעלי חדשה פה ולא יודעת לשרשר (סליחה הייתי חייבת..., פשוט לא שירשרת נכון.....)
S S u p e r S h e e p New member 16/10/05 #57 מי שמעליי../images/Emo163.gif לא מכירה את FFTL? |בשוק| אני נשואה לדרק משם קיצר, להקת אימו, וכל חבריה כוסונים |ריר|
מי שמעליי../images/Emo163.gif לא מכירה את FFTL? |בשוק| אני נשואה לדרק משם קיצר, להקת אימו, וכל חבריה כוסונים |ריר|
B Beautiful Scar New member 16/10/05 #58 מי שמעלי בשוק. ומוכרת קילו של עגבניות ב2 שקל פיפל 2 שקל!! רק היום בחצי מחיר! עזבו זה השעות