מי שמעליי

junior gong

New member
מי שמעלי חסרת סבלנות

אם היית מחכה לאמצע השיר, היית שומעת שהזמר מתחיל לשיר.

THE WIZARD 55

New member
מי שמעליי יותר חסר סבלנות ממני

חצי שיר עבר והשיר עוד לא התחיל.. עכשיו אני שומעת את וואיל קפורי... איזה קטע גם אני אוהבת את גורג ווואיל קפורי... יש לו שיר שאני לא מוצאת לוואיל, שעבר ליד הבית, דפק על הדלת, אף אחד לא היה בבית רדו עליי חיטאנו....אתה בטח תמצא אותו..

junior gong

New member
מצליח לזמזם את השיר

שכחתי איך קוראים לו הוא די ישן ולא בטוח אם וא'אל זה ששר אותו, אין לי מושג..... זה בערך ככה : ואנא מאריג מארית, חד בואב לבית, עבואבו דגית, מא פי חד לגית..ראדו עלאי חיאטנו, נראה לי שקורים לשיר ואנא מאריג על כל פנים הנה מואל גדול, נואל לזוע'בי נגד וא'אל קפורי, ובשלב הזה אגיד לאנשים שלא דוברים את השפה הערבית...חבל....זה שיר שבו נואל ווא'אל שרים אחד נגד השני ויורדים אחד על השניה בקטע של התנשאות, קוראים למוואל " איל תחאדי " שזה בעברית משהו כמו " הדו קרב " אם יש למישהו זמן, זה יהיה מעניין לקרוא את זה מתורגם לעברית. אני אתרגם כמה משפטים : נואל אומרת לוא'ל : וא'אל, יא פרח בר, השם שלך באומנות זה קפורי ( השם משפחה שלו ) אתה כזה קטן מול השם שלי והקול שלי והקהל שלי....... וא'אל מגיב לנואל ואומר לה : יא נואל שעברה את הגבול, איך את מעיזה לעמוד לידי? אני צעיר ויפה עם המון קהל, אתה לא יכולה לעמוד בפני הקסם שלי....... חחחחחחחחח קיצור אחלה עקיצות יש גם בהמשך http://youtube.com/watch?v=ZvpuLu8yz0U

THE WIZARD 55

New member
בדיוק השיר הזה, שרתי לך אותו פעם

מזכירים לי 2 שהיו בתחילת דרכם...
בעצם תמיד היו ככה.. יש להם שיר יפה יחד, אני אנסה לחפש אותו..אהבתי אותו מאוד... הנה מקשיבה לירידות שלהם, אולי אלמד משהו חדש

THE WIZARD 55

New member
ממך למדתי גם..

למדתי להגיד ילללללללה כמו עבריינית.. למדתי לעשות הרררררררר כמו רועת כבשים למדתי לצעוק פיצצצצצצההה כשאני רעבה הרבה הרבה למדתי ממך, אני חבה לך הכל... וממני לא למדת משהו?

junior gong

New member
../images/Emo6.gif

עכשיו עוד שיעור........ מה עושים למי שמעצבן אותך? מורידים לו כא......? השלם את החסר !

למעלה