מי שמעליי..משחק.

לילי27

New member
מי שמעליי..משחק.

משחק שמשחקים הרבה בפורומים אחרים. כל אחד כותב משהו טוב על מי שהגיב את התגובה לפניו... תשתפו פעולה :]

לילי27

New member
בערך..

את צריכה לכתוב משהו טוב עליי, ואז הבא בתור כותב משהו טוב עלייך , וזה שאחריו כותב עליו וכו'...

davidori

New member
מי שמעלי

לקח יוזמה להרים את הפורום, ועשה כאן משחק "מי שמעלי"
הסבר: הבא שיגיב על התגובה הזו, צריך לכתוב משהו טוב עלי, ומי שמגיב אחרי זה, על זה שמעליו. יאאלה, בהצלחה

count on me

New member
עשיתם לי עבודה קלה....

טלו'ש שלי הוא בנאדם מדהים ! בעל הרבה חוכמת חיים, בעל כוח פיני עז מתקדם לעבר המטרה שהציב לעצמו, ותמיד משיג אותה. חכם מתמיד.. ומעבר לזה פשוט בנאדם טוב =]

davidori

New member
לא סתם בוגרת מצטיינת

אלא עזרה לעוד כמה להגיע להצטיינות במיכא"ל
מיכא"לית אמיתית אמיתית.

ולי עבודה ממש קלה

אדרוש
אדרוש ילדה מקסימה שלומדת תמיד ממש שקרה היא מקשיבה, גם אם היא לא כ"כ רוצה ובסוף-הכול יוצא לטובה היא יודעת לתת עיצות נהדרות ויודעת לשמח גם בשעות הכי קשות את כול זה-ממש קל לכתוב עליה כי היא עצמה, היא אמיתית, ואין כמוה.

davidori

New member
למי שאין מה להגיד עלי

עדיף שיחכה שמישהו אחר יגיב
אם אני הגבתי על אדר, את צריכה להגיב עלי. ואם את לא מכירה אותי, אז תשאירי לאנשים שמעריכים אותי לדבר עלי

count on me

New member
כולנו מעריכים אותך...

אני מניחה כתבת באותו זמן...ואתה פשוט שלחתי קודם...והיא הייתה עסוקה בלכתוב...קורה. ואז היא ציינה את זה בהודעה אחרי זה.. אבל בוא נגיד עלייך משהו טוב, קשה לבחור - יש הרבה =] אז ממה שאני מכירה אותך אתה ילד מאוד סקרן, שואף למצויינות, רוצה להצליח - וגם מצליח. בעל מודעות עצמית מאוד גבוהה. לילה טוב =]

אני מכיר אותך

אני לא ארחיב יותר מידי רק אגיד שאתה תותח-על ותגיע רחוק מאוד עוד נשמע עלייך בחור מקסים

count on me

New member
אז בשביל לעשות סדר אני כותבת על 3

האחרונים... והזוכים הם : חן, מייק ודוד.... חן - ילדה מדהימה, יצרתית ומוכשרת מאוד. כותבת ומתבטאת ברמה מאוד גבוהה... אוהבת להקשיב ולייעץ.. מייק - אוהב לפרגן ולחזק אנשים..בתוכו יש לו המון כוח להגשים את החלומות שלו. מאמין במה שהוא עושה. דוד - פשוט מיוחד ! יש לו אינצליגנציה רגשית מאוד גבוהה, תמיד שואף למעלה...ובא עם רעיונות חדשים. סקרן, אוהב ללמוד... =] שבוע מצויין לכולם =]

davidori

New member
אדר..

תמיד מסתכלת על חצי הכוס המלאה, ורואה את הדברים הטובים בכולם

מי שמעליי..

דוד- אדם אכפתי, שדואג להכול, בוגר מיכא"ל מצטיין, לומד מדברים, מייישם אותם, ואדם נחמד מאוד.

count on me

New member
חנו'ש =]

מזל שיש כל כך הרבה לרשום עליה.... חנו'ש שלי היא בנאדם מאוד עמוק, כותבת מדהים וממכר... מחמיאה, וגורמת לאנשים להעלות חיוך על הפנים = ] שבוע מצוייןן =]

אדרוש

בנאדם מדהים. יודעת לעודד כול אחד, היא יודעת להקשיב, היא באמת מעודדת..גורמת לי לצחוק כול הזמן, היא ספונטנית, תודה לך=] שבוע טוב ושעוד אנשים יצטרפו...חחח

למעלה