מי שמעוניין...

neWorldorder

New member
מי שמעוניין...

לא מזמן קניתי מהארכיון של קשת-קלטת וידאו של לקט "רק בישראל" מהעונה הראשונה. הלקט היה,לטעמי, מוצלח מאוד וקורע מצחוק. הקלטת עלתה לי 300 ש"ח(!!!), והיא באורך של שעה. אותו לקט שודר ב17-09-98. מי שמעוניין לרכוש את הלקט שישלח לי הודעה פרטית. תודה.

LoLo16

New member
300 ש"ח לשעה?!?!?

הם רציניים?!?!? על שעה לא הייתי משלמת יותר מ-50 ש"ח וגם זה בקושי.

neWorldorder

New member
אכן כן...

אבל את צריכה לזכור שקניתי את זה בתקופה שהייתה אי-ודאות בקשר לרק בישראל ואם התוכנית תחזור. אז איך אומרים?....הייתי נואש. אבל בלי קשר לכסף,זה הוא לא היה שווה 300 ש"ח אבל זה היה לקט ענק ומצחיק מאוד.

LoLo16

New member
אני מבינה אותך ../images/Emo13.gif

כשאורנה עזבה גם אני הייתי מוכנה לשלם הרבה ללקט
אז מה היה בלקט?

300?!?!?!?!?!? ../images/Emo16.gif

אני חושב שהם צריכים (ודחוף) לעשות משהו עם הארכיון שלהם. ככה הרבה יקנו, וככה המחיר ירד. נראה לי שאולי קונים 10 קלטות בחודש מהארכיון שלהם (אני מדבר על של קשת, לא רק של רב"י), וכנראה בגלל זה המחיר הגבוה.
ניר

neWorldorder

New member
מי שזוכר בעונה הראשונה...

התעסקו הרבה ביהורם גאון והרבה דברים שאיפיינו את הדמות של לימור (רק למי שראה את העונה הראשונה ולא הפסיד ממנה אפילו תוכנית אחת יבין על מה אני מדבר:"לא משנה אם את יפה,רזה וגם דבה"-לימור עושה פרסומת לסלון לכלות,סיגלית,יום העצמאות ה-50 של המדינה-לפי דעתי זאת הייתה התוכנית הכי טובה של כל העונות כי בלט שם האילתור של אורנה וארז, ועוד....). בקיצור לקט טוב שמסכם עונה טובה.

LoLo16

New member
וואלה, הייתי מזה רוצה

אבל אין לי 300 ש"ח להוציא על קלטת
אתה יכול להזכיר לי מה היה בתכנית היובל? כי אני לא זוכרת וזה משגע אותי..

neWorldorder

New member
אני ממש לא....

התכוונתי למכור את זה ב300 שקל! זאת גניבה. בהרבה אבל הרבה פחות...מי שרוצה רק בפרטי. בהודעה שרשמתי למטה רשום על תוכנית היובל.

למעלה