מי שמכיר אותי כנסו

מי שמכיר אותי כנסו

טוב אז ככה קודם כל בוקר אור שנית הלך לי המחשב הכל קרס בגלל שלא הייתה לי תוכנה חוקית של המנייאק חחחחחחחחחחחחח אז בינתיים אין לי מסן משום מה אני לא מצליח להיתחבר אליו אולי פרצו לי (אני מבוקש) בכל מקרה קחו בחשבון את זה שאני לא מחובר למסן ואם ידברו איתכם אז זה לא אני...ולא לשתף פעולה עם האוייב חחח ניתן ליצור איתי קשר בפלא למי שיש ולמי שאין תשלחו לי מסר ואני יענה מבטיח שתהייה שבת שלום ושקטה לכולם......................................................:)

עמית שששששששששששששששששששששששש ../images/Emo3.gif

אין לי ת'פון תביא לי נציק לך
ובקשר למסן לא נורא אני שורדת ככה כבר חצי שנה לא יקרה לך כלום

שמעון!!!!

לך לא מתחבר כי אתה מתחנגל והמסן לא אוהב מתחנגלים
חחחחחח מווווואהההההההההההה

חחחחחחח ../images/Emo6.gif

יש מישהו אחר שעושה את זה ועושה את זה מצויין
מווווווווווווווווווואהההההההההההההה כפרה עלייך שרולייייייייייייייי
שימי רוצה להיות מאהב?

bllog master

New member
../images/Emo46.gifשימי אתה קיים...?

שמע טוב חתיחת פאק יו אתה נעלמת אז כדאי לך לחזור מהר ובלי תירוצים. מת עליך אח יקר:)

עמית גם ככה החיים שלך כבר השתנו../images/Emo3.gif

קודם כול התגעגתי אלייך יכריש וחפיף בזה שאתה לא מחובר כי גם ככה כשאתה מחובר אתה נמצא רק לכמה דקות בזמן העמוס הזה שלך אז לפחות אתה כאן ואני לא מאמין שיש משו שיכול לפרוץ אל המסן של ראש השבכ חחח זה כבד מדי

הלווווווו מה עם המומינים שלי? ../images/Emo2.gif

עמיתתתתתתתתת מה עם המומיניםםםם?????? אתמול התחברתי ואתה כבר לא היית מחובר יא רשע ככה חיכית לי?? בטח ברחת עם מיטלע לעשות מומינים בלעדיי מגעילים שכמותכם... :( סתםם חולה עליכםםם עמיתתתתתת- תעשה לי מומיניםםםםםםםם מיטלעעע- תעשי לי גם :) נ.ב- מצורפת בזאת תמונת מומינים מוקדשת לעמית... :) שבת מבורכת ושקטה לכולנו...

עמית

המסן לא יתחבר לך בגלל שלא היה לך XP חוקי בגלל זה! גם לי היה את זה! תשחזר את העידכונים לפני שעידכנת ותבטל עידכונים אוטומטית וזה יעלם.. אתה פשוט רציך להחזיר תמצב של המחשב לפני העידכון !

ק ש ק ש ת

New member
עמיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

כפרונייייייייייייייייייייייייייי התגעגעתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי התגעגעתייייייייייייייייייייייייייייייייייי עכשיו אני מבינה לאן נעלמת
))) טוב אני מקווה שתחזור מהררר

למעלה