מי שמחרים את אריאל...

מי שמחרים את אריאל...

יש להחרים אותו, ומה זה קשור לפורום שלנו. ובכן הבוקר שמעתי בגלי צה"ל שגם אנשי קולנוע וטלויזיה קראו להחרים את אריאל וביניהם גם מנחה הטלויזיה, אסי עוזר, שעשה סרט על קהילת הלהט"ב ואף הוזמן לפני כשבועיים ע"י הו"ד להקרנת הסרט שלו בסינימה תל-אביב, בפני הומואים דתיים לאחריו התקיים איתו דיון. נבצר ממני להגיע להקרנה הזו, והיום בדיעבד אני דווקא שמח שלא הייתי, כי מי שמחרים ציבור שלם מעם ישראל ראוי להחרימו וביניהם גם אסי עוזר, עם כל הכבוד שרחשתי לו בעת שראיתי את הסרט ברשת האינטרנט בערוץ 2. אריאל - זו ארץ ישראל, ומי שקורא להחרים אותה ואת תושביה, יש להחרים אותו באותה מידה. אין לי ספק שגם באריאל יש לנו חברים מהקהילה שלנו ויש לחזקם ולאמצם ללבנו. תושבי אריאל, הסטרייטים, ההומואים והדומיניים - אני אוהב אותכם מכל הלב ומחזק את ידכם. אל תערצו ואל תיתתו, חיזקו ואימצו והמשיכו ליישב את הארץ, כי כפי שציינתי לעיל: אריאל - זו ארץ ישראל.

אם יש לנו חברים מיהודה ושומרון...

ואני מאמין שיש, קבלו את אהבתי אליכם אחיי ורעיי אהוביי /tapuzforum/images/Emo23.gif וגם קבלו /tapuzforum/images/Emo24.gif חם אמיץ ולבבי.

להחרים? זה להשיב שינאה על שינאה - לא?

אני מזועזע מההחרמה של אריאל כמו כל חלק מיושב באזרחים שלנו - שינאת חינם לשמה. ונכון אריאל זה גם ישראל - הכל נכון. אבל אולי יש דרכים אחרות להבנה ולהסבר מלבד " ח ר ם " . חרם זה דבר נורא בעיני. כמו שלא מחנכים נגד אלימות באלימות - לא מכניסים אהבה לאיחוד בעם בשינאה ובחרם. אין לי פיתרון ... אבל חרם זה צעד עם המון כח. זה סוג של (אולי אני מגזים) אלימות . לפחות אנחנו ננסה דרך אחרת.

אשמח לשמוע רעיונות והצעות...

כשאני אומר חרם, אני לא מתכוון שנחרים אותם עולמית, כפי שהמחזאים ואנשי הבוהמה מהשמאל החליטו להחרים את אריאל. התכוונתי שלא נלך להצגות, לסרטים או מחזות של אלה שמחרימים. אולי נקרא בשב (בביתך) ואל תעשה (תלך לתיאטראות שלהם) עדיף. אני אישית וזאת כולם בפורום יודעים דוגל באהבת חינם והמוטו העומד לנגד עיניי והוא נר רגליי הוא: "ואהבת לרעך כמוך". מכבד את דבריך ומקבל אותם כהווייתם. עם זאת אין לשתוק לשמאל שמבדיל ומפריד בין העם על יושביו בכל רחבי ארץ ישראל ובכללם אריאל.

אדורם1

New member
חרם הוא לא התשובה

אני לא מוצא בחרם פתרון ובוודאי שלא להכריח אמן להיות במקום בניגוד לרצונו לעניות דעתי הפתרון בעניין אמור להגיע מהממשלה, שצריכה להפסיק עם הפטפטפת ולהתחיל להראות צעדים בשטח. לא ראוי שהממשלה תממן גופי תאטרון שמסרבים להופיע בחלק משטחי ישראל בטענה שאלו כבושים. הפלסטינים טוענים גם היום שתל אביב הוקמה ע"י ה"עם הפלסטיני" והיא נכבשה מידם ב"מלחמת 48'" (בקרו בוויקיפדיה), אך יחד עם זאת אין הדבר מונע מאותם יפי-נפש להופיע על בימות תל אביב הכבושה. הפעלת לחץ על הממשלה להתחיל לגלגל את העניינים יעילה בעשרות מונים מחרם כזה או אחר.

yenergy

New member
החרם

צריך להפריד. זכותו המלאה של כל אדם שעובד בעבודה אזרחית לסרב להגיע למקום מסויים אשר הוא לא רוצה להגיע אליו. זכותו המלאה של המעביד לקצץ בשכרו במידה ועקב סירובו הוא היה חייב למצוא סידור אחר. מכיוון שפה כאשר החתם החוזה לא היה ידוע אם יהיה מקום כזה - ורק לאחרונה האמנים צריכים להתמודד עם זה - זכותם המלאה לסרב. על התיאטרון - עקב היותו מוסד הממומן מכספי ציבור למצוא פיתרון. ולהבא - להתנות שמי שנעדר מהצגה עקב סיבות כאלו - יקבל שכר בהתאם. אני בתור תושב השומרון לא מתרגש מהשטויות האלו. האמנים הללו ירו לעצמם ברגל. עקב הסירוב קיבל היכל התרבות של אריאל פרסומות מעולה וזמן מסך שהוא לא יכול היה לחלום עליו אחרת. והתוצאה - ההצגות שכן הגיעו על מלא שחקניה- נמכרו כל הכרטיסים עד להודעה חדשה. אני כן חושב שמין הראוי לדון בנושא החרם - לא היה צורך להכריז על חרם אלא כל אמן שיש לו בעיה עם ללכת לעבוד שם היה צריך לגשת למנהל שלו ולפטור את זה. ההתנהגות המכוערת הזו של להכריז חרם היא מגונה. ובאש נלחמים באש. לא מאמין במשהו אחר. מישהו לא מוכן לראות אותנו מסיבות עקרוניות ומנצל במה כדי להילחם מלחמות פוליטיות - אדרבה ואדרבה - יש להחרים אותו. עם ילד לא מתווכחים. ילד שלא רוצה לעשות את רצון הוריו ומזלזל בסמכותם - מענישים. או בלשון הפוליטקלי קורקט - חוטף טיימ אאוט.

מחרימים את אריאל, לא את האנשים

מכיון שהעבדות כבר תמה, אין כל מקום להכריח אדם לעבוד באריאל שאינה חלק ממדינת ישראל על פי כל חוק לרבות חוקי מדינת ישראל עצמה.

והעובדדה שמשלמים מיסים וכל החוקים

של מדינת ישראל חלים עליה מדברת בעד עצמה. די נמאס מהשינאה העצמית והתהומית של השמאל לחלקים מציבור עם ישראל (שהווא מתי מעט ועושה רעש הרבה הודות לתקשורת שנותת לו במה). אריאל - זו ארץ ישראל!!!

עיירת הולדתי...

בתור אחד שגדל והתחנך באריאל!! אני מאוד מזועזע מהחרמה הזאת!! תושבי אריאל והוריי היקרים משלמים מסים והם אזרחים למופת!!

למעלה