מי שמחפש קסדה

alonaski

New member
מכירה את ההמלצה להחליף קסדה אבל..

לא קיימתי מעולם את ההמלצה הזאת! יש לי קסדה של 10 שנים בערך והיא נהדרת! לא רואה ב שום מגרעה. עשה עבודה מצויינת כל עד היא על הראש ורחוקה ממגע בקרקע מה לעשות, הסטטיסטיקה אצלי שמתוך 15 שנות רכיבה אולי 3 פעמים הראש שלי נגע בקרקע וגם אז... זה לא היה בעוצמה שדגדגה במיוחד לקסדה... לכן, לא רואה סיבה להחליף קסדה אחרי 5 שנים אם היא תקינה ובסדר. בטוחה שגם עם מגבלת יכולת ספיגת המכות שלה - עדיין, הסיכוי הגדול ביותר הוא שאחרי מאות קילמטרים של רכיבה, תצטרך לספוג חבטה קלה שבוודאי תעמוד בה! אה נזכרתי, היתה תקופה שרכבתי שנה-שנתיים עם קסדה סדוקה...

shac

New member
יש טבלה של מידות ע"פ היקף ראש

מודדים כאינצ' מעל הגבות והאוזניים עם סרט מדידה (או סתם חוט ואז מודדים את האורך של החוט).
יש טבלה באתר וככה גיליתי שאני מדיום. עכשיו רק נשאר לתקשר עם רוחות... :)

מה שכן, יש לי קסדה כמעט חדשה בבית, אז הפעם למרות הפיתוי והמחיר אני אמנע מזה...

אתה יכול לפרט לגבי משלוחה? חינם לישראל או שהשתמשת באחד משירותי המשלוח לארץ כמו buy2usa ,shipito וכו'?

HelloweeN

New member
בקלות. אני יודע את המידת ראש שלי,

שזה ההיקף בעצם, וכל יצרן מפרסם את המידות בהיקפים, וקונה ככה ה-כ-ל אונליין (כולל נעליים, מכנסיים, חולצות... הכל).

אבל, אבל, אבל

גם אם יודעים את המידה: איך אתה יודע אם זה יהיה נוח או לא? לא מדברת על ביגוד, אבל על נעליים וקסדה. את שניהם מדדתי מהמידה לא מעט לפני שמצאתי מה היה גם במידה וגם נוח.

HelloweeN

New member
אני רוסי, הורגלתי למינימום נוחות.

סתם.
זה מאוד פשוט בשבילי: אני יודע איזו גזרה אני מעדיף, אני יודע את המידה שלי באינצ'ים או ס"מ ומוודא שמידת היצרן (M,L,XL) מיועדת להיקף שהכי מתאים לי, ואני יודע גם איזה אורך אני אוהב.
זהו, מפה הכל פשוט. כמובן שנוחות זה ענין אינדיוידואלי (ובעיקר נרכש), אבל גם במדידה בחנויות, לא תמיד הבגדים שהייתי קונה היו סופר נוחים לי בהתחלה ואח"כ זה הסתדר.
זה רלוונטי להכל: נעליים (תדעי את המידה המדוייקת שלך, את האורך ותשווי עם הנתונים של היצרן), בגדים (לדעת את המידות) וגם אביזרים נלווים כמו קסדה, שוואלה, אין הרבה קסדות נוחות באמת, אז הולכים על מה שיש ומתרגלים - גם פה, כל עוד הקסדה במידה שלך, הסבירות שתפלי היא נמוכה.
בקשר לנעלי סנובורד, מבחינתי אותו סיפור. לא נפלתי עד היום, וכמוני עוד מיליונים.

אין מה לעשות, אנחנו בעיצומו של העידן הדיגיטלי והכל זה אינפורמציה. הקידמה מכריחה אותנו להגדיל ראש ולחשוב בצורה אינדיווידואלית (וגם להתפתח שכלית, מבחינתי). לשבת ולמדוד את עצמך על מנת לדעת את המידות ואז לשבת בנוחות של הבית ולעשות שופינג, בלי זיוני שכל, עם המון למידה עצמית ולהגיע להחלטות הצרכניות הטובות ביותר, ולהרוויח. גם ידע, גם כסף וגם בינה.
כמובן שאת גם יכולה להקטין ראש ופשוט ללכת לחנות כמו הרבה אנשים ולחסוך מעצמך את הכאב ראש הזה (the paradox of choice) ולהסתפק במה שיש.

daniweb

New member
אני מבין שאתה שוהה בחו"ל

לא נראה לי שהתכוונת לארץ?

karpe

New member
תודה, הזמנתי :)

(לארה"ב), נקווה שיתאים ויהיה נוח..

freesoul21

New member
שימו לב שעקב המזג האוויר במזרח ארצות הברית

המשלוחים תקועים. יש לי חבילה שכבר 3 ימים תקועה בניו ג'רזי עקב מזג האוויר.

למעלה