מי שמגיב לי זוכה ב....

meeee

New member
מי שמגיב לי זוכה ב....

חיוךךךךךך צהרי היום
(אני לא נואשת אני סתם נואשת ;) חיחיחי..) אגבבבב... עלההה... אני לא פאדחנית זה אבא שלך פדחן! חחח

meeee

New member
מנדריןןן

הנה בשבילך חיוך ענק בקובץ הבא...--->

meeee

New member
מנדריןןן

רציתי לשלוח לך קובץ אבל זה לא שלח אז הנה מלאאאא חיוכיםםםםם :))))

מי מה מו!!! ../images/Emo11.gif

נחשי מה ,טוב את גרועה בזה אני ייספר : אז ככה חסכתי יובלות ובסוף קניתי לך קולר ,טוב פאפא גם נתן הלוואה קטנה(גדולה)אז עכשיו את יכולה לצאת החוצה ולגרום למוצי לקנאות גם,אגב הוא לא מעור למה זה כן ערסוואתי מדיי סו נוט! אם תסתכלי טוב על נחמה תראי שיש לכן אותו קולר כן כן עם פיטים ופרווה ואני מקווה שתזדעזעי! ואני לא חושבת שטרמפים זה התחום שלך יש לך בחירה גרועה.. ומצטערת לאכזב אותך את בסה"כ פודל ולא איזה גולדן רטוייר אז תפסיקי לרדוף אחריי חתולים למרות שאני נהנית לשמוע אותך מיללת ובקיצור אני מקווה שמצאת לך בור נקי בסוף ונהנית

meeee

New member
ררר....

אמרתי לך שלא תקבלי תגובה אבל הנה תקבלי אחת זועפפפפת
את לא אמורה להתוודות שכתבת לי ואת רוצה שאני אגיב לך רק בגלל שלא מגיבים לך פה... כאילו... איך את חושבת שזה נותן לי להרגיש פינוקי? עכשיו אני אלך ברחובות משוטטת ואמות מרעב ואת תיהי לבד בבית ללא חברים וללא כלבים והלוואי שיקחו אותי לפנסיון ותשלמי כנס ענק... ואת תראי אותי מבין הסורגים ואת עיניי המסכנות ותשלמי 500000 שקללללל!
<--- אגב זה אחד השכנים שלי חמוד לא? מה את חושבת? טוב בכל מקרה! כבר הסכמנו שאני מסמפטת אותך + ג´אן דה ליסיה קלוזי... מובן? יופי ביי!

הש ! ! !

קודם כל ארצה! עכשיו מה לעשות רבים כבר אמרו האמת כואבת סה לה ווי ספגי בשקט.. עכשיו תשמעי העסק עולה יותר מדיי אני לא מתכוונת לשחרר אותך אני מק´ס יבוא להגיד לך בהה ביי ,בקשר לאוכל נו טוב תסדרי כבר יהיה טופ ,אני גם חושבת לאמץ את נחמה היא נראית לי כלבה טופה טופה אז יאללה נתראה בין הסורגים -לא היה סרט כזה? טוב נו זינזאנהההההה ,אגב כלב חתיך ממש כריש בניגוד אלייך יו ליטל פוסי..! גוד ביי מי מה מו .

למעלה