מי שמבין ב LNB....

VIDE0KID

New member
מי שמבין ב LNB....

שמעתי כאן בפורום שLNB של APEX 0.5 הוא חרא, האם זה נכון? להחליף אותו?... חוות דעת על LNB של MTI TWIN 0.6 והכי חשוב!!! חוות דעת על SHARP 100W 0.4 הנה קישור... http://www.mondotec.it/sharp/Sharp_BS1R6EL100W_14127.htm פה כתוב שזה עולה איזה 30 יורו, אבל קניתי ברבע מחיר...

תומר

Member
הראשון גרוע זה זינוול בשם אחר השני

סביר ללווינים חזקים

longhorn

New member
תשאר עם מה שיש לך

LNB 0.3 לא קיים דבר כזה בקושי רב גם מגיעים ל 0.5 זה פשוט הונאה לטעון שLNB מסוגל להגיע ל 0.3 לא קיים דבר כזה ובחיים לא יהיה אי אפשר להלחום נגד הטבע והפיזיקה 0.5 זה המקסימום שתקבל אינוקום לא יותר טוב ממה שיש לך הוא רק יקר יותר הוא בסה"כ בנוני ומטה האנגלים מעולם לא הצטיינו ביצור שלהם רק הגרמנים טובים בזה כדי לקלוט יותר ויותר טוב אין ברירה צריך צלחת גדולה תמיד עדיף כמה צלחות גדולות על צלחת קבועה בקבועה תמיד יש בלאגן עם הכיון המנוע הולך הצלחת עפה ויםפ של תקלות ואילו בקבועה ההתקנה פשוטה וקבועה בלי בעיות או תקלות מיוחדות מלבד רוח ורעידות אדמה . זה גם יותר זול בסופו של דבר צלחת 1.80אלומיניום קבועה טובה עם בסיס וגב עולה בערך 450ש"ח ולא כפי שציינת לא יודע מאיפה הבאת את המספרים אבל בארץ המחירים הם כמו שצינתי צלחת 1.20 = זה פחות 100-120 ש"ח התקנות מתחילות מ 700ש"ח ועד ל 1400-1500ש"ח ואפילו יותר תלוי במתקין בצלחות המדוברות ובכמות וכמה זמן זה יקח וכמובן איפה אתה מתגורר והיכן הצלחת תותקן בית פרטי גג רגיל או רעפים וכו אם זה רעפים יעלה לך יותר אם אתה מרוחק הערים יעלה לך עוד 200 ש"ח לפחות מחיר הדלק ממונעת תמיד יותר יקרה להתקנה כי זה לוקח יותר זמן ודורש יותר מיומנות . לא כולם אוהבים להתקין ממונעות. התקנות זה שוק חופשי כל אחד דורש כמה שהוא רוצה הלקוח בסופו של דבר מחליט כמה לשלם ולמי אם חא היו משלמים 1500 אז המקינים לא היו מבקשים סכומים כאלה זה היצע וביקוש מחר לא יהיה עבודה יקחו פחות מענין שליס לקחו 100 ש"ח על התקנה וללקחות הפרטיים לוקחים 700-1500 ויס משלמת להם הרבה המון זמן ואילו הפרטיים במקום לך תבין את האנשים

תומר

Member
אתה טועה אני קלטתי פידים עם 03

אינווקום בצלחת אופסט מטר ושמונים ביורובירד תדרים שצריך צלחת מעל 3 מטר את רוב התדרים שצריך צלחת כזאת אני קולט בלי בעיה קלטתי גם אסטרה 2 תדרים שצריך צלחת מעל 2 מטר בצלחת מטר ושלושים גם באסטרה 1 תדרים שצריך מטר ושמונים קלטתי בלי בעיה גם בהיספהסאט קלטתי פידים בתדרים שצריך צלחת מטר ושמונים לפחות ועוד 11 תדרים שצריך צלחת מטר ושמונים

geostant

New member
תומר אל תתייחס אל שני אלה

הם פותחים שמות משתמש על מנת לעצבן את חברי הפורום הקבועים העניין גם ככה בטיפול על ידי הנהלת הפורום הראשית על מנת למנוע מהם גישה לפורום.

cdrw1

New member
geost... למה שימנעו גישה מהם לפורום

זה פורום ציבורי לכל אחד יש זכות לאמר מה שהוא רוצה אתה כבר לא מנהל פורום או שאני טועה פגיעה בגולש וסתימת פיות היא פגיעה בזכות הביטוי והחופש של האדם אף חברה בעולם לא יכולה למנעו ממך לבקר בפורום ציבורי ולאמר מה שאתה מעונין לאמר אחרת נהפוך להיות אירן אז אל תנסה לסבן פה את האנשים ולאיים עלהם כי זה לא ילך לך זכותנו להביע את דעתנו ולאמר כל מה שאנחנו רוצים מתי שאנחנו רוצים ואיפה שאנחנו רוצים זה מדינה דמוקרטית אל תשכח את זה לעולם ואל תאיים עלנו יותר כשהפורום יהיה בבעלותך ותפוז תהיה בבעלותך תגיד לאנשים מה לעשות ואיך בנתיים זה לא המצב אנחנו לא מסתתרים ואנחנו פה כדי להשאר ולהבעי את דעתנו ברבים זאת במה וזה תפקידו של פורום מה כבר אמרנו שלא יאה ולא יפה לשומע ? מה כל פעם שנדבר על יצרון מסוים יגרשו אותנו או מה? תאמין לי בתפוז צריכים לשלם לנו על זה שאנחנו גולשים פה ורק בזכותנו יש להם פרסומות והכנסות אני בטוח שבנענע ובוואלה ישמחו לארח אותנו כמו מלכים בלי תנאים מגבלות וטובות תקן אותי אם אני טועה יום נעים לכולם

geostant

New member
"הם" זה אתה, אם עדיין לא קלטת

ותפוז זה לא פורום ציבורי בבעלות ציבורית, תפוז זה רשת פורומים פרטיים בבעלות פרטית והם אלה שיקבעו לפי התקנון שלהם מי נכנס ומי לא. סוף דיון !

cdrw1

New member
תפוז היא חברה פרטית

אבל הפורום הוא ציבורי ופתוח לכל לידיעתך אתר נחשב לעיתון ואי אפשר להגיד למשהו תקרא או לא תקרא מה שכן אפשר לתבוע את תפוז ולא רק על 50000 ש"ח היו כבר תקדימים על הרבה יותר זכותו של אדם להביע את דעתו בכל דרך כל עוד הוא נאמן לחוקי המדינה זאת מהותה של דמוקרטיה איפה היתה בשיעורי אזרחות בבית ספר ??? לא למדת באוניברסיטה? זה קורס חובה כבר בשנה הראשונה החיים יפים אז חייכו והם יחיכו לכם בחזרה

yoramile1

New member
מאיפה אתה ממציא את המיספרים

האלה? ומהיכן הפיתגמים היפים האלה?

longhorn

New member
תומר אני מאמין לך אבל תגיד לכולם

כמה עולה LNB INVACOM 0.3 שכולם ידעו מה המחיר וישפטו אם זה מצדיק את המחיר שלו כן או לא תפרסם בבקשה את המחיר

mr dish

New member
שמע עלי...הפעם אני כבר מתיאש לגמרי

מהאפשרות להציל פה משהו...הגלמים קמו על יוצרם והשתלטו לנו על הבייבי...חייבים לשוחח על כך במפגש. כך זה לא יכול להמשיך יותר! כל הילדים המטומטמים הללו...הבריחו מכאן את מעט ההיגיון והרצון הטוב.

geostant

New member
אפשר להיפטר מהם בשנייה

יש כלי בתפוז שלא מאפשר למשתמשים חדשים להכנס לפורום ללא אישור עלי ורק גולשים וותיקים מורשים להמשיך לכתוב בפורום. לדעתי, כדאי מאוד להפעיל את הכלי הזה.

כי חשבתי שניפטרנו מהמופרעים -אבל

עחל כל מופרע ישן שנעלם קמים עוד שניים חדשים והקודמים חזורים, כאילו לא היה כלום, ומתחילים להתפרע מחדש. יש כנראה אנשים שהתענוג שלהם זה להפריע, לקלקל , להשמיץ - יש בהם כניראה איזה רוע בסיסי, קינאה , צרות אופקים והעיקר - מין יצר חבלנות מדהים.לדעתי יש כאן כמה מהסוג הזה שיכולים לפרנס צוות שלם של פסיכיאטרים ופסיכולוגים למשך שנים רבות. בקצב הזה -אכן נעבור לשיטת מיון הודעות מוקדם - מה שיעכב את פרסום ההודעות בזמן אמת . וזו הסיבה העיקרית לכך שנמנעתי מזה עד כה .

7eva

New member
עלי

אבל למה לא להשתמש באשפרות הזאת שדיבר אליה גאוסטנט? זה יהיה יותר טוב בהרבה!

geostant

New member
עלי

משתמשי פורום שכבר כתבו בעבר לא מושפעים מהאופציה הזאת רק שמות משתמש חדשים או כאלה שלא כתבו בעבר הודעות בפורום מושפעים.

כן -זה ידוע . לדעתי בעתיד רק

פורומים שנהוג לשלם עבור ההשתתפות בהם יהיו אלה המובילים ברציניותם ומכובדותם באינטרנט. עניין של זמן ואומץ להיות הראשדונים שיעשו את זה.

למעלה