מי שם לב

הלווין

New member
מי שם לב

בחברת הלוין יס הערוץ הרוסי RTR הוחלף בערוץ הרוסי RTR פלנטה ללא ידיעת הלקוחות.

הלווין

New member
ועוד הלינגסאט לא מעודכן לא רשום בו

שבלויין ב4W בחבילת יס יש את ערוץ רומנטיקה.

הלווין

New member
עידכון

חברת יס מודה שהיא החליפה את הערוץ RTR לRTRפלנטה ולא מתכוונת לחזור לערוץ RTR כי לטנתה רוב הצופים הרוסים פנו אליה כדי שתשאיר את הערוץ RTRפלנטה.

hammer27

New member
RTR

אני שמתי לב כי אני דובר רוסית ערוץ RTR פלנטה זהו אותו ערוץ כמו RTR רוסיה למעט מס' תוכניות מעניינים ופרסומות שמשודרות מישראל ( המצאה ישראלית) במקום לשדר סרטים ותוכניות מעניינות משדרים זבל כדי שתתחב לכבלים או ליס בארץ ותשלם עבור הצפיה של סרטים... הגיון פשוט...אם יהיו תוכניות מעניינות בערוצים רוסיים בכבלים ובלווין, הרי אלה ערוצי חבילה הבסיסית, אז דוברי רוסית לא יתחברו לחבילות סרטים וחבילות אלטרנטיביות אחרות

הלווין

New member
אבל איזה הגיון יש בזה שחברת יס

לא מודיעה לכל לקוחותיה שמדובר בערוץ אחר?

hammer27

New member
RTR

זה אותו ערוץ פשוט בפורמט בינלאומי חבל שלא קראו לו RTR ISRAEL

הלווין

New member
אבל איזה הגיון יש ליס לשדר את הערוץ

הזה כאשר הוא ניתן לקליטה בחינם בצלחת לויין פרטית ב13E .אם אני לא טועה בגודל צלחת מ1.2 מטר זה ניקלט .אין חוק האוסר להציב על הגג צלחת בגודל כזה. אולי כדאי לעורר את האנשים?

hammer27

New member
צלחת

אתה צודק קח פשוט בחשבון שלא כל אחד רוצה להתעסק עם צלחות זה דורש ידע...טרנספונדרים כי יש כל הזמן שינויים, מזג האוויר וכו בשביל להחזיק צלחת צריך להיות טכנאי ( כך אני חושב) וכאן..יש לך חבילה מוכנה, אתה רק מעביר ערוץ ויש לך גם רשימת ערוצים ותוכניות מלאה... ערוצים שכבלים מפיקים לבד... כמובן זהו רק תירוץ..אבל תמיד יש פראיירים שלא חושבים לבד ורוצים שמישהו אחר יעשה את זה במקומים

הלווין

New member
אתה צודק הבעיה היא שיש אנשים

יותר מידי תמימים ואם הם יחשבו לפחות קצת הם יגלו שלא יזיק להתקין צלחת לויין פרטית לפחות 1.2 מטר.אני גם לא טכנאי צלחת ובכל זאת אני יודע יפה איך לימצוא לוינים ותדרים וכיווני מקלט. נכון שערוצים משתנים אבל בנושא זה עם העובדה שיס משדרת ערוץ זה כי היא רוצה אז אם ירד ערוץ זה בלויין אז זה גם ירד ביס.כי היא לוקחת את השידור בדיוק מלויין זה.כי בלויין זה הכי קל ליקלוט ערוץ זה בארץ.

למעלה