מי שם לב שיום השואה?

I3lackM

New member
וזו הגדרה של משהו אחר...

חוץ מחוסר אכפתיות? לא בקטע של להעליב או לפגוע, אני לא בא לנזוף בך או להרצות לך. וזה כולל גם את יונתן וקאט, תכלס אני לא מתערב כדי לשפוט או לשפר אתכם בתור בני אדם. אישית כל הנושא ללא ספק קרוב לליבי, פשוט זה אמור להיות חלק ממכם. ולא "חלק ממכם" כמו שקאט אמרה שכל יום היא מחשיבה כיום שואה, אלא חלק ממכם בתור יום אחד שלא אמור להיות יום נורמלי כמו שאר הימים אלא משהו שונה שצריך לכבד. אוקיי, טענתם שאין מה לעשות כי זה כבר היה, וזה אולי נשמע קצת קיטשי, אבל צריך לזכור ולא לשכוח :\

AnnabeI Lee

New member
"better people"?!

How exactly are you such a better person if you remind yourself to be sad on Yom Hashoa?! The point of that day was to remember it so it doesn't repeat itself. I don't see anyone here, and you particularly, trying to do anything to stop atrocities around the world. You need examples for holocausts? Darfur, Rwanda (and perhaps with a slightly different perspective, the millions of animals slaughtered A DAY)... Stop being so self-righteous if you don't actually do anything. The only reason you care is that they were white upper-middle class Jews that happened to be somewhat related to you, or because ever since you were in preschools people told you that you should care. I am not undermining the importance of remembering atrocities, and I have studied the Holocause , and twelve of the 24 art projects in my portfolio are about it (the concentration), but being sad on a designated day, is just not what it's about. I'd rather you don't pretend you care.​

I3lackM

New member
אני לא מבקש מהם שיעמידו פנים...

אבל שגם לא יעשו את זה IN YOUR FACE כמו שאומרים.

kit k@t

New member
אתה באמת אטום?

או שאתה סתם מעמיד פנים? במקום להקשיב אתה פשוט מתעלם ואומר דברים בכלל לא קשורים... אנחנו לא מעמידים פנים, אני אמרתי בדיוק את מה שאני מרגישה לגבי יום השואה, וטריני הסבירה כמה דברים שאני אמרתי בצורה הרבה יותר ברורה, ואתה עדיין מתעלם ממה שלא מתאים לך ומגיב לשורה אחת מכל ההודעה. זה כמו לדבר אל קיר. קאט

I3lackM

New member
זה לא יעזור אם אני אגיב בחיבורים...

אתם אלו שלא מבינים חשיבות של דברים מסויימים. עניין של ערכים יקירתי.

הכל כבר נאמר,

אבל אנחנו לא מבינים חשיבות של דברים. ערכים, וזה. כנראה שהערכים שאנחנו לא מבינים את חשיבותם הם צביעות ודחיפת הראש באדמה. לפחות אתה יודע מה נכון, אז יש צדיק אחד בסדום הפורום.

kit k@t

New member
אתה יודע מה?

ניצחת! אתה הרבה הרבה יותר עצוב ממני. כפיים. קאט

I3lackM

New member
רק ביום אחד

וזה לא עניין העצב, זה עניין הכבוד וההבנה :)

Emc2

New member
בינתיים הדבר היחידי שלא קשור בשרשור הזה

זאת העקשנות המסמאת שלך

ציקהלה

New member
אתה מזכיר לי שיחה שהייתה לי עם אמא

שלי. לא על יום השואה, אלא על סבא שלי. היינו ברומניה בחור של מקום ואמא החליטה שאני צריך ללכת לקבר של סבא שלי. התשובה הישירה שלי הייתה שלא מתאים לי ללכת לבית קברות, זה מקום מדכא ואני לא צריך ללכת לבית קברות כדי לדעת מי זה סבא שלי. בישראל עושים את יום השואה כדי לדפוק כרטיס וככה גם רוב האנשים. אני לא חושב שאני חושב על השואה כל יום. אבל אני חושב על זה לעיתיים לא רחוקות ומאז שניכנסתי לבית ספר לרפואה הספקתי לראות מספיק רדנקים עם צלבי כרס על כל גופם. יונתן אומר במילים אחרות בידיוק את מה שאמרתי. ומפריע לך הניסוח. ואני לא חושב שיש פה איזה שהו ביזיון.

kit k@t

New member
הייתי בקבר של סבתא שלי אולי פעמיים

והיא קבורה בישראל. אני חושבת עליה כל הזמן, ומתגעגעת המון, ובתי הקברות עושה לי כל כך רע שאני ממש לא מסוגלת ללכת לשם... זה לא עושה אותך בן אדם רע, אנשים שונים מתאבלים בדרכים שונות. קאט

ציקהלה

New member
בידיוק תמיד אפשר לזכור את הבורשט של סבתא

או את הצורה שסבא דיבר על המיפלגה הקומוניסטית

ציקהלה

New member
האוצר שלי בקללות ברומנית

לוקה מאוד... למדתי אותו מישראלים האמת... אבל מצד שני הייתי ממש קטן אז יכול להיות שסבא לא קילל מסביב, או אותי יותר מידי...

AnnabeI Lee

New member
this has nothing to do with the topic,

But I wanted to tell you that I enjoyed your post

ציקהלה

New member
למה זה לא קשור? גם אמא שלי השתגעה ואמרה

שאני מבזה וההיתחיסות שלי נוראית... ואני רק חושב שההיתיחסות שלי לא קלאסית, כמו של אמא שלי גיא ומספיק אנשים אחרים. אין בזה כל רע.

למעלה