WTF עשית ממני רובוט או פנאט, ואני לא לוקח את זה בצורה יפה שאתה משווה אותי לאמא שלך, ביטצ'.
I I3lackM New member 20/4/07 #43 WTF עשית ממני רובוט או פנאט, ואני לא לוקח את זה בצורה יפה שאתה משווה אותי לאמא שלך, ביטצ'.
צ ציקהלה New member 20/4/07 #44 ביטצ' זה לא אני אשם שיש לכם את אותה נקודת מבט. לא עשיתי ממך רובוט או פאנט אני מכבד בן אדם על מה שהוא חושב או לא חושב. גם אם מה שהוא חושב זה לא נכון לדעתי.
ביטצ' זה לא אני אשם שיש לכם את אותה נקודת מבט. לא עשיתי ממך רובוט או פאנט אני מכבד בן אדם על מה שהוא חושב או לא חושב. גם אם מה שהוא חושב זה לא נכון לדעתי.
A AnnabeI Lee New member 21/4/07 #45 I meant that wahat i had to say had nothing to do with the holocaust. Freaks! Stop fighting about nothing.
I meant that wahat i had to say had nothing to do with the holocaust. Freaks! Stop fighting about nothing.
C crits New member 17/4/07 #11 היום פחות התעסקתי בזה עניין ההצפות בבית עדיין מעסיק את כולנו, אתמול היה לנו טקס בצופים, לקחתי חלק מהכנה והשתתפות בטקס.. והיום השתדלתי לכבד את היום כמה שאפשר..
היום פחות התעסקתי בזה עניין ההצפות בבית עדיין מעסיק את כולנו, אתמול היה לנו טקס בצופים, לקחתי חלק מהכנה והשתתפות בטקס.. והיום השתדלתי לכבד את היום כמה שאפשר..
E eynav br New member 18/4/07 #17 כלום... אם השעות היו קצת נורמליות הייתי שמה רדיו ועומדת בצפירה...באמת שזה משהו שחשוב לי. אבל היה אצלי לילה
כלום... אם השעות היו קצת נורמליות הייתי שמה רדיו ועומדת בצפירה...באמת שזה משהו שחשוב לי. אבל היה אצלי לילה
ה הרלבן New member 20/4/07 #42 אני בכלל לא שמתי לב.. ממש מטומטמם מצדי..... הייתי בחופשה, לא קשורה בדיוק לאמצעי התקשורת, כי בטוח היו מדברים על זה שם..... S:
אני בכלל לא שמתי לב.. ממש מטומטמם מצדי..... הייתי בחופשה, לא קשורה בדיוק לאמצעי התקשורת, כי בטוח היו מדברים על זה שם..... S: