מי של ...ימדה אותי לקח !!

מי של ...ימדה אותי לקח !!

את מישל לא הכרתי בפורום כי לא ביקרה שם אלא בימים האחרונים.את מישל הכרתי באופן הלא חיובי משיחת צ`ט קצרה לפני חודש ומאז לא היה דיבור ביננו. מישל ,משביקרה בפורום הרשימה אותי שאין מדובר במישהי המצטיירת בצ`ט באופן שונה. חששתי כי אני אוחז בדיעה קדומה ויזמתי אתמול שיחה בצ`ט עם מישל לצורך קיום הכרות אחרת מזאת שהתמצתה במילה וחצי לפני חודשיים. שיחתנו באדום הבהירה לי הייטב כי אין שום שחר לדיעות הקודמות וכי מדובר באשה משכילה ואינטיליגנטית עוד יותר ממני וכי שפת הצ`ט אומצה על-ידה רק כתראפיה על שאר עיסוקיה ``הכבדים`` במשך היום.התברר כי השובבה הזאת היא בעצם אשת חיל רבת תארים ופעלים. מישל העמידה אותי על טעותי ושכנעה אותי כי בעקרון צ`יטוט איננו מקביל לרדידות וגם בצ`ט יש מי ששנון וחכם ויש מי שסתם נוהם ,מפליץ או מושך מילה על שורה.,בדיוק כמו שיש בפורום משני הסוגים. הבטחתי למישל שיחסי לצ`ט ישתנה ולא נותר לי אלא להתקנא באלה השנונים שגם זריזים על המקלדת,שהרי ללא זריזות זו אין שום סיכוי להשיב במקום ובזמן . ואני בינתיים אמשיך להתאמן על המקלדת,ביי ותודה למישל.

michelle 33

New member
תהיה רק מה שאתה רוצה להיות

ארבלון...הרבה לומר כבר לא נותר... מקווה ששיחה קצרה הועילה ולו במעט... בחר להיות אתה עצמך...האיכויות הן מנת חלקך... בכל רגע אתה בוחר להיות מי שאתה, אולם האם בכל רגע אתה בוחר את עצמך? לגוף ולנפש יש אלפי אפשרויות, ואתה יכול לבנות לך מתוכן אפשרויות ``אני `` רבות. אך רק באחת מהן יש התאמה בין הבוחר והנבחר. יש רק ``אני`` אחד שלא תגלה אותו לעולם, אלא אם כן תדחה את כל הרגשות השטחיים ואפשרויות החיים והמעשה, אשר אתה משתעשע בהם מתוך סקרנות, פליאה או חמדנות, והם מעכבים אותך מהטלת עוגן בחוויית המסתורין של החיים וחוסמים את המודעות לכשרון שניתן לך כפיקדון ולפלא הטמון בך, שהוא ה``אני `` האמיתי שלך. בידידות רבה.. מישל

אני יודע שאת.......

....כתבת את הדברים הפילוסופיים הנ``ל תוך שתי דקות ,תוך כדי צ`ט. האם את בכלל במקצוע המתאים????

מישמיש...

...ולי סיפרת שאת קוסמטיקאית וכשתהיי גדולה רוצה להיות ספרית... ככה, מישמיש? ככה....?

Cגל

New member
הצלחת במקום שרבים אחרים נכשלו בו....

כל הכבוד!

למעלה