מי שלומד בקציר

jimmy12

New member
מי שלומד בקציר

שיכתוב איזה מורים מלמדים אותו ומה

F a i r y Girl

New member
אמממ... אני לומדת שם אז...

כימיה- מלכה פסיכולוגיה - רוזלין סוציולוגיה - ענת לוי אזרחות - ענת רוזנר היסטוריה - שושי עומרד תנ"ך - שושנה מרזוק (אבל אין יותר תנ"ך!!!! איןןןןן) מתמטיקה- אולג השולט אנגלית - אורה ספרות - שרה וולף ספורט - איריס נראה לי שזהו... מי אתה..?

Lena16

New member
אז ככה...

דני מלמד - לשון דגנית משהו, הגחבה עם קול של מגפון- מתמטיקה שאול- אנגלית שרון רוזן- ביולוגיה לובה- מוט''ב שושנה מרזוק יימח שמה- תנ''ך איריס יימח שמה- ספורט שלי שץ- מחנכת דורית הספרנית- ספרות פרידה (שדומה לטלויזיה)- מחשבים

F a i r y Girl

New member
דני..? אז אתה כיתה י' לא..? אממ...

חכי שתסיימי תנ"ך איך תהיי מאושרת אבל את רוצה עצה ממני..? אני כלהשנה נכנסתי בה עשינו לה ת'מוות בכיתה שלי (אני י"א 9) תהיי נחמדה איתך היא תהיה נחמדה איתך בציון הגשה.. אותי היא דפקה נתנה לי בדיוק מה שמגיע לי ולא נקודה מעל (אז מה אם היא בטוחה שהעתקתי..) איריס חולה עליי "בואי שירן.. סואי.. את .. את טובה את.. בואי .. שירן! תעשי מתיחות!" "אבל איריס.." "יתפסו לך השרירים......." (שתיזהר שלא יתפסו לה העיניים) ודני סתם חרמן..

Lena16

New member
מוט''ב שזה...

משהו במקום פיזיקה או כימיה לתלמידי 3 יחידות מתמטיקה.

F a i r y Girl

New member
איך ?! ממתי?!?!?

אני הייתי שנה שעברה 3 במתמטיקה , עזבי שקימבנתי עם הבצפר (יותר נכון הלכתי ודרשתי מהבצפר) שאני אהיה בהקבצות א' בשניהם.. אבל החברים שלי לשכבה למדו כמוני רק חומר טיפונת שונה.. לא קראו לזה מוט"ב

Lena16

New member
חחחחחח

שושנה גחבה...היא תמיד תהיה חרא של בנאדם. ואיריס הורגת אותי: "חזנוב! אם את רוצה להיות תלמידה בקציר את צריכה לדעת...בלה בלה בלה" "חזנוב יש לך אישורים על ההיעדרויות שלך?"

F a i r y Girl

New member
שושנה..

אמרה לאמא שלי "אני כבר עייפה מללמד והם מעצבנים אותי!" אמא שלי אמרה לה צאי לפנסיה ורדי להם מהוריד..
ואיריס....?!?!?! בחיים לא הרימה עליי את הקול.. בחיייים אבל הכי קטע שכל שיעור אחת אחרת בכיתה שלי פותחת עליה את הפה..

Lena16

New member
יפה יפה...

שושנה באמת שונאת את הילדים...אין מה לעשות. היא מלאת שנאה.

למעלה