מי שלא ראה..

sniffa

New member
מי שלא ראה..

בעיתון ידיעות אחרונות בעמוד הראשי הראו תמונה גדולה של שירי מיימון ולצידה גיא מזיג בגדול!! זה כ"כ יפה... אני ינסה להעלות את התמונה..

עדנונית

New member
בלעע אני אקבל עיתון רק בצהרים...

ד"א ראיתם את הקליפ החדש של השיר...איזה לא פייר אבל שניה אחת מהמזיגים אין לנו..חוצפה

עדנונית

New member
../images/Emo9.gif

בא לי להיות טיפה קיצונית וזה בקשר לכתבה בידיעות... "היא הופיע פעמים בשוע אחד...בלי להפגין אפילו טיפת עיפות או שחיקה" -סליחה רק היא הופיע פעמים גם הנגנים שלה{אייל וגיא
}וגם הזמרות ליווי. "ואכן, ההעפלה לגמר שיחררה אצלה ואצל שאר חברי המשלחת הרבה לחץ...ביממה שנותרה עד שלב הגמר האוירה במשלחת הישראלית כבר הייתה הרבה יותר רגועה" -חח הינה מזכירים אותם באיזושהי דרך "אחרי השלב המוקדם חזרו מימון ומלוויהה למלון כדי לנוח ולצבור כוחות לקראת הגמר" -קשה להם לרשום גיא ואייל מזיג המושלמים הם רושמים אז מלוייה... "זה מדהים אבל אנחנו השיר היחיד שעלה לבמה עם פסנתר" - חחחח הזכירו את הפסנתר שעליו אייל ניגן היה גם קשה להזכיר שהוא נגין ולהגיד להם מספר תודות אחרי הכללל הם לא שני נגינם לא ידועים ..הם מלהקה מפורסמת וידועה בישראל אז כבוד

וואיי..

כמה פעמים אמרתי לעצמי בראש את המילים האלהה..חחחחח מלפני האירוויזיון!אפילו בקדם-לא הזכירו אותם..!

צ א ל ה

New member
תראו.....

לא שאני לא הכי מעריכה את אייל וגיא בעולם, אבל כמו שגלעד שגב מופיע ומספרים על ההופעה, לרוב לא יספרו על הנגנים שלו... אלא רק עליו... כאן ההתמקדות היא בשירי, כי שירי מתחרה.. לא אייל, לא גיא, ולא המלוות... מצטערת, אבל אני מבינה את העניין שרשום רק "מלווים"

עדנונית

New member
חח צאלה

בגלל זה רשמתי שבא לי להיות קיצונית כי אני מבינה למה לא רושמים אותם...ובאותה דעה שעל מה שאת אמרת... ד"א לא הבנתי את הבדיחה
וזה מחרפן אותי חיחי

שמעתם?!

משהו שקצת הרגיז אותי. צאלה צודקת שאולי לא היה צריך להזכיר את השמות של גיא ואייל בעיתון ומלווים זה בהחלט מספיק אבל כששירי מיימון מתראיינת אצל יאיר לפיד ומזכירה את השמות של המאפרת שלה (עוד מכוכב נולד...) ואת הספר שלה ואז היא מדברת על גיא ומזכירה אותו רק בתור "הגיטריסט" שלה..... לא יודעת מה איתכם לי זה היה נראה תקוע וזה די עיצבן אותי.....

יוסדוס

New member
נו...הוא היה גיטריסט וזהו...

הוא לא היה יותר מזה(כמובן שכן אבל לא לפשרוט באמצע התוכנית)

עדנונית

New member
חחחחחחחח שמעתי שהיא אמרה שגיא

דרך לה על השמלה והיא לא יכלה להתקדם עד שהוא כנראה שם לב והוזיז את הרגל חחחחחחחחחח הרג אותי

למעלה