מי שלא קופץ אדום

h i l l e r

New member
מי שלא קופץ אדום

קומוניסטים מסריחים פלשתינאים ערבים שמאלנים זבל אנושי חארות אחד אחד מתוסכלים מפסידנים אפסים כלומניקים לא מתביישים להשוות יהודים לנאצים? רק על זה צריך לסגור לכם ת'פורום איך אתם לא מתביישים??? כולה ספורט ומערבים שואה. מכבי אלופת אירופה מכבי אלופת המדינה מכבייייייייייייייייייייייייייייייייי

ROI SH

New member
תגובה

כמה שנות לימוד יש לך יא מפגר? הזבל האנושי היחיד שיש פה זה פיני גרשון הגזען המטונף

boolbool boy

New member
הילר הליצן המקפיצן

שמקפיץ לפיני גרשון את הביצים לפני כל משחק...

OICW

New member
אבוי,שמאלני קילל ../images/Emo6.gif

תיזהר ששאר חבריך השמאלנים לא יבגדו בך כי קיללת
פשוט תענוג,תענוג לשגע שמאלנים......

OICW

New member
אחי

אל תתרגז... שמאלנים יש להם ראש מעוות,ככה שכל מה שבן אדם יראה בצורה אחת,הם יראו בדיוק ההפך. אני דווקא רואה את זה משעשע.... אני גם מחכה לדרבי ביום חמישי ביד אליהו... חחחח אימון קליעות יהיה שם.

BinBaR

New member
אנחנו לא שמאלנים..

לפחות 50% היום ימנים בהפועל, אז שב בשקט ואל תדבר אם אתה לא יודע. הימין שולט.

boolbool boy

New member
אוייש נו עכשיו גם פוליטיקה הכנסתם

לי לפה?! אווף נו, לא חראם?

OIC

דבר ראשון אתה בן אדם מטומטם ... אתה אחד מהאנשים שאשמים בפילוג שיש בעם שלנו... אתה מכליל ואתה בטח גם גזען .. פאשיסט מסריח .... זה לא פורום של פאשיסטים ככה שתצא מפה... וענבר, את טועה , רוב אוהדי הפועל שמאלנים , למרות שיש מיעוט שהם ימנים . הזהות של אוהדי הפועל תמיד הייתה שמאלנית ורק חלק מהאולטראס ימנים... אסור שנאבד את הזהות שלנו.. היכ קל להיות היום ימני , זה כמו שהכי קל לקנות צעיף צהוב ולהיות אוהד מכבי... תקראי את הטור של שלומי שירונים באתר של האולטראס ותביני הכל.. וגם חלק מהאולטראס לא ימנים... למשל "איש השום" , וצבאן... ועוד כמה..

BinBaR

New member
נרי, לדעתי הטעות אצלך..

נכון, הזהות של אוהדי הפועל היא שמאלנית, כמו שאתה אומר, אבל הוכחנו שזה כבר ממש לא נכון, מרבית האולטראס ימני, ולא רק הם, זה כבר לפחות חצי מהקהל של הפועל, פעם היה אפשר להגיד שרוב אוהדי הפועל שמאלנים, אבל יש היום מספיק ימנים.

זאת בעיה

הפועל מייצגת את השמאל , כמו שרומא מייצגת את הסוציאליזם .. זה תמיד היה כככה וככה זה ישאר, רק ילדי האולטראס ימנים וברור שרוב הקהל ימני.. רוב הקהל שלנו מסריח שלא איכפת לו מכלום....

boolbool boy

New member
נוו...

ימנים, שמאלנים... למי איכפת!! הרי כולנו אוהדי הפועל, ולא משנה אם אנחנו שמאלנים או ימנים...

BinBaR

New member
אם הקהל שלנו מסריח,

זה לא קשור לשמאלנים או ימנים. אם אתה מצביע ימין, לא אומר שאתה בנאדם מסריח, ואם אתה מצביע שמאל לא אומר שאתה בנאדם גדול, ולהפך. מה שאתה מצביע בבחירות ומה שאתה מעדיף בפוליטיקה לא מעיד על אם אתה בנאדם טוב או לא. ממש לא. ויאללה, ירדנו מזה, אין לי כוח.

הקהל לא מסריח בגלל שהוא ימני

בגלל שהוא לא מתחבר לזהות שלנו , לפני 4-5 שנים הקהל היה שמאלני , שהתחבר לזהות ולסמל .. היום באו כל הטרמפיסטים שרובם ימנים , שלא יודעים כלום על העבר של הפועל , על השחקנים של הפועל , באים כדי להעביר זמן וכ'ו....

תסתום תפה שלך

גזען דפוק שונא ערבים מניאק מטומטם מתפקד ליכוד צהובון קטן ומושתן פשיסט מפגר תחזור לחור שממנו יצאת חתיכת אפס מתוסכל

למעלה