מי שלא יכנס,לא יידע! היי,אני נושם בלי שם לשעבר..
L little snoop New member 7/4/08 #4 מ ה נ ס ג ר ? ? ? אני לא עוצרת נשימה כי הניק תפוס,ומעוד סיבות טכניות..עמכם הסליחה.אז איך הניק?זאת קבלת האורחים שלכם?חח המשך יום טוב לכולם!
מ ה נ ס ג ר ? ? ? אני לא עוצרת נשימה כי הניק תפוס,ומעוד סיבות טכניות..עמכם הסליחה.אז איך הניק?זאת קבלת האורחים שלכם?חח המשך יום טוב לכולם!
א אבי פארל הרבור i New member 7/4/08 #5 שום בעיה... פשוט בן יהודה טילפן אלי. הוא אמר שהוא לא אוהב ניקים באנגלית...חחחח צוחק. אל תסתכל בניק אלא במי שעומד מאחוריו.
שום בעיה... פשוט בן יהודה טילפן אלי. הוא אמר שהוא לא אוהב ניקים באנגלית...חחחח צוחק. אל תסתכל בניק אלא במי שעומד מאחוריו.
א או טו טו אתאיסט New member 7/4/08 #7 וואלה אם הבנתי נכון : נושם בלי שם-עוצרת נשימה-ליטל סנופ, פספסתי משהו? אני ממש מפחד לא לדעת...
L little snoop New member 7/4/08 #8 לא מצחיק! מותר להיות יותר נחמדים.. אבל יכולת לא לקרוא, אכלת אותה,פעם אחרת אל תקרא את ההודעות שלי..
ל לחם פרוס1 New member 7/4/08 #10 טעות צדיק /ה אף פעם לא משנים ניק מעיברית לאנגלית . יש כאלו שלא מבינים וכך לא זוכרים אותך ולא מעריכים אותך כראוי לך
טעות צדיק /ה אף פעם לא משנים ניק מעיברית לאנגלית . יש כאלו שלא מבינים וכך לא זוכרים אותך ולא מעריכים אותך כראוי לך
L little snoop New member 7/4/08 #11 מי שלא מעריך.. מערוך!חח אז מה אני יעשה? ולא הבנתי מה קשה עם ניק באנגלית.
ל לחם פרוס1 New member 7/4/08 #12 פשוט ניק בעיברית זוכרים קל לזכור כי זה השפת אם שלנו ואותה אנו יודעים .זה חלק א. עכשו ניק באנגלית לא זוכרים כי לא מבינים מה כתוב ואין לנו זיכרון צילומי מקוה שהובנתי אם לא אז לא נורא!
פשוט ניק בעיברית זוכרים קל לזכור כי זה השפת אם שלנו ואותה אנו יודעים .זה חלק א. עכשו ניק באנגלית לא זוכרים כי לא מבינים מה כתוב ואין לנו זיכרון צילומי מקוה שהובנתי אם לא אז לא נורא!
L little snoop New member 7/4/08 #13 הובנת! אתה גם צודק,אבל לו היית נותן שם טוב יותר,הייתי חושבת על זה..יש לך רעיון אחר?