מי שלא יודע!!!!!!

• פותח הנושא nas
  • פורסם בתאריך

nas

New member
מי שלא יודע!!!!!!../images/Emo5.gif

מי שלא יודע אבא של דוסון ימו... לפי דעתי זה עצוב הם לא היו צרכים לעשות את זה זה סתם עורס את הסידרה

אבל ראיתם איך??

הוא אכל גלידה ואז התחיל לשיר וחיפש את הגלידה ומכונית נתקעה בו אני וחברה שלי מזה התפקענו מצחוק בגלל הקטע הדפוק של הגלידה אבל בכל זאת הוא מת אז קצת כבוד

nas

New member
הקטע

איך שהם הם עשו את הקטע שהוא מת היה דיי עלוב זה דיי עלוב שהוא מת בגלל איזה גלידה מטופשת לפי דעתי הם לא השקיעו בזה בכלל

leeloo

New member
לא ניראה לי שהוא מת....

הוא בוודאי יכנס לבית חולים ואז דוסון בטח יצטרך לחזור הביתה, ואז ג´ואי תהיה בוודאי בקונפליקט האם להיות לצד דוסון שעומד לצד אביו, או להישאר בקולג´, ומה עם החברים האחרים, מה הם יעשו במקרה כזה, ומה עם אמא של דוסון, ואם הוא ימות, מה עם לילי? אבל כל-כך ידעתי, איך שנפלה לו הגלידה אמרתי- זהו תאונה. ואז זה באמת קרה. לפעמים קורים דברים כל-כך צפויים בסדרה הזו....

nas

New member
אבא שלו מת סופית../images/Emo7.gif

אבא שלו מת חבר שלי אמר לי שהוא קרא את זה באיזה עיתון אין שום בית חולים וכאלה יש רק לוויה ואני עדיין צוחק אל איזה עלוב עשו את הקטע

leeloo

New member
מה?!! לאאאאאאאאאאאאאא......

איך אפשר!? מה עם לילי, אמא של דוסון, דוסון?! מה הם אמורים לעשות?! ועוד איך שדוסון ואבא שלו נפרדו- "אתה עושה טעות ענקית, ואני מאוכזב ממך" ואז הקטע המרגש- "אבל לא משנה מה, אני אוהב אותך ואתה תמיד יכול לבוא אליי לבקשת עזרה". איך אפשר להרוג אותו... מה עם לילי... זה בדיוק כמו ג´ואי! גדלה בלי הורה! ומה יקרה עם דוסון... רק שלא יכניסו אותו עכשיו לדיכאון מעצבן, וג´ואי תתחיל כבר לעשות משהו אחר חוץ מכל החיים להיות לא החלטית! את רוצה אותו או לא, את רוצה את הקורס או לא, את מדבתר עם השותפה שלך או לא, מה קורה איתך?! אבל איזה מוות מפגר.. תאונה בגלל גלידה.. כל-כך לא הגיוני... איזה מן בן אדם שפוי בנפשו יחפש את הגלידה בזמן נהיגה?! אתה לא יכול לעצור בצד, או לחכוצת שתגיע הביתה?! ומה תעשה אם תוציא את הגלידה- תאכל אותה?! כאילו- מה!?! למה!? איזה חוסר יצירתיות. לפעמים יש להם כאלה רעיונות דביליים.

nas

New member
כן זה נכון

הוא באמת מת מדבר דבילי ואל זה עושים כך:

BabyLove

New member
גם את פה????

ממהההה???? כל פורום הצופים פה......טוב שלא הגזמתי

../images/Emo58.gifבהודעה הראשונה בשרשור ../images/Emo42.gif

אנשים, אני אמנם ידעתי כי קראתי את זה באחת ההודעות פה...
אבל שימו ספוילרים על דברים שעוד לא נראו בפרקים הנוכחים!!! וזה באמת מאוד עלוב הקטע עם הגלידה...
מיכל

עטנ

New member
אני חושבת

שהוא היה שיכור או משהו...כי הוא די כעס על דוסון , ונראה לי שהוא הלך לשתות איפשהו,...כי סתם ככה לא ניראה לי שהוא היה מרים את הגלידה .. אגב, שמתם לב שלפניכן אמא ואבא של דוסון דיברו על כמה שכל מה שיש להם נדיר(זה היה שהם הסתכלו על דוסון משחק עם אחותו)ושאין הרבה משפחות במצב הזה...משהו כזה... בקיצר כל השיחה הזאת עשתה את הפרק עוד יותר עצוב, מכיוון שהראו לנו כמה הם היו מאושרים וכמה טוב להם ... ועכשיו הכל נהרס...(מעצבן!) שלכם- נטע

אני לא חושבת שהוא היה שיכור...../images/Emo42.gif

כאילו, יכול להיות... אני זוכרת שהוא היה מאוד שמייח ושר עם הרדיו והכל... אבל לא יודעת... לא חושבת שהוא היה שיכור... הוא פשוט רצה להרים את הגלידה... לא חבל על השטיח החדש באוטו?...
מיכל

עטנ

New member
אני לא כ"כ זוכרת מה היה שם...

אבל אם הוא שר זה אולי בלל שהוא היה מסטול , לא? והוא בטוח היה יותר נזהר...עוצר בצד או לא מרים... מקסימום קונים שטיח חדש נטע

nirush~

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

שלא תגידו שלא אמרתי- תיזהרו, כי אני אומרת לכם מה יהיה בדיוק: אבא של דוסון ימות, והוא לא היה שיכור, הוא פשוט ניסה למצוא את הגלידה שלו. כמה שהקטע הזה דפוק ולא מושקע, תחשבו כמה זה נורא לחשוב שהוא מת בגלל הגלידה. אבל מה, לא כולם יודעים שהוא מת בגלל הגלידה. בהתחלה דוסון יחשוב שהוא אשם בהכל, שאבא שלו ניסה להתאבד בגלל דוסון, כי הוא היה מאוד מאוכזב מזה שדוסון לא הקשיב לו, ורצה לעבור לבוסטון. דוסון בטוח שאבא שלו מת בגללו, מה שלא נכון, אבל אף אחד לא יודע את הסיבות האמיתיות למותו הטרגי של אבא של דוסון. מה שכן יקרה, זה שאחרי זה דוסון וג´ואי ממש יתרחקו אחד מהשני, לא ידברו וכלום, כי דוסון יתחיל להאשים את ג´ואי שהכל בגללה, שאבא שלו מ רק בגללה, רק בגלל שהיא רצצתה שדוסון יהיה איתה. כאילו שאבא שלו מת בגלל שג´ואי רצתה להיות איתו. בגלל זה הםפ לא ידברו, כי ג´ואי דיי בטוחה שהיא לךא עשתה שום דבר רע, כי מה כבר היא עשתה? רצתה להיות עם דוסון? אשמתה שאבא שלו מת בפתאומיות דווקא אחרי שהיא אמרה לדוסון שהיא רוצה שהוא יעבור? ולא מספיק, זה לא שהיא שיכענה אותו לעבור או משהו כזה, אלא אמרה שהיא תשמח, הוא זה שמאוד רצה לעבור. אגב, שלום, קוראים לי טל. אני בת 14,כיתה ח´ גרה בהרצלחיה.. אוהבת לעשות הככככל. במיטוחד לראות דוסון, חברים, אי.אר., בנות גילמור והסניגור (מישהו בכלל רואה את זה חוץ ממני??).
ות ו
ים, טלושק´ה

BabyBlue

New member
זה היה חייב לקרות...

זה ברור... כל אחד בסדרה חייב שיהיה לו לפחות משהו אחד להתייסר עליו... ובפרק אבא של דוסון פשוט היה מרוצה מהחיים... כל כך מרוצה עד שבגלל האוירה הוא היה חייב להרוג את עצמו!

למעלה