../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif
שלא תגידו שלא אמרתי- תיזהרו, כי אני אומרת לכם מה יהיה בדיוק: אבא של דוסון ימות, והוא לא היה שיכור, הוא פשוט ניסה למצוא את הגלידה שלו. כמה שהקטע הזה דפוק ולא מושקע, תחשבו כמה זה נורא לחשוב שהוא מת בגלל הגלידה. אבל מה, לא כולם יודעים שהוא מת בגלל הגלידה. בהתחלה דוסון יחשוב שהוא אשם בהכל, שאבא שלו ניסה להתאבד בגלל דוסון, כי הוא היה מאוד מאוכזב מזה שדוסון לא הקשיב לו, ורצה לעבור לבוסטון. דוסון בטוח שאבא שלו מת בגללו, מה שלא נכון, אבל אף אחד לא יודע את הסיבות האמיתיות למותו הטרגי של אבא של דוסון. מה שכן יקרה, זה שאחרי זה דוסון וג´ואי ממש יתרחקו אחד מהשני, לא ידברו וכלום, כי דוסון יתחיל להאשים את ג´ואי שהכל בגללה, שאבא שלו מ רק בגללה, רק בגלל שהיא רצצתה שדוסון יהיה איתה. כאילו שאבא שלו מת בגלל שג´ואי רצתה להיות איתו. בגלל זה הםפ לא ידברו, כי ג´ואי דיי בטוחה שהיא לךא עשתה שום דבר רע, כי מה כבר היא עשתה? רצתה להיות עם דוסון? אשמתה שאבא שלו מת בפתאומיות דווקא אחרי שהיא אמרה לדוסון שהיא רוצה שהוא יעבור? ולא מספיק, זה לא שהיא שיכענה אותו לעבור או משהו כזה, אלא אמרה שהיא תשמח, הוא זה שמאוד רצה לעבור. אגב, שלום, קוראים לי טל. אני בת 14,כיתה ח´ גרה בהרצלחיה.. אוהבת לעשות הככככל. במיטוחד לראות דוסון, חברים, אי.אר., בנות גילמור והסניגור (מישהו בכלל רואה את זה חוץ ממני??).
ות ו
ים, טלושק´ה