מי שכאן...

rAmikube

New member
אנחנו?...

הוד מעלתו ורוממותו רוצה עוד משהו פרט לכלי כסף וזהב? וכן גם סיפוק של 100 נשים (לא יודע אפ יפות, מה שיבוא יבוא)? חעעעעעע

mE and Me

New member
אייל,

נא לקרוא את החוזה המצ"ב. חתימות יש לשלוח לסניף הבנק בשוויץ, בתוספת התשלומים המפורטים בחוזה, בכפוף לחוק העברת תשלומים לחשבון פורום ה'תשס"ד. החוק יצורף עוד מעט כדי שתוכל לעיין בו.

rAmikube

New member
הוא לא משועמם!

הוא רק מחפש תעסוקה...נו, מובטל קטן...הבנאדם מתכוון להיות עורך דין (?). רק מה, הוא השמיט משהו קטן: את בעלות הבית יש להעביר לידי צד ד', אני במקרה הזה. על החוזה להיות מוכן תוך 30 יום מרגע כתיבת ההודעה הראשונה בפורום של אותו צד א'. הבית יכלול: את תכולתו כולל מיטות, ארונות, שטיחים, מחשבים, ד.ו.ד, טלוזיות וכו'. אין לקחת דבר נוסף עד לפינוי הבית סופית ע"י חברת מעכלים מבנק א' של הפורום - הבנק בשוויץ. את המשפחה יש להעביר לאי בודד או למשפחה אומנת. אם המשפחה במקרה הזה היא סלביריטי או חשובה מאיזו שהיא בחינה - יש להעביר אותם לפורום כדי לקבל כופר לתמורתם.

זה מצחיק פעם ראשונה,../images/Emo16.gif

מצחיק פעם שניה... טוב טוב, גם פעם שלישית... אבל אתם לא חושבים שאתם כבר קצת ממחזרים יותר מדיי?
ניר

eyalgr

New member
נו, מה אמרתי?

אתם חייבים לי, כמשתמע מתת-סעי ף1)א: משתתפי הפורום הפורום (להלן בראשי תיבות כמה"פ-ניקיס) לי, אייל (להלן- צד א') חיוב חודשי על ס"ך מאה שקלים חדשים בהתחשב בצורכי מרשי (להלן- גם כן צד א') לשלם לכם את הכנסתו מרצונו האישי, הפרטי ,הציבורי והממשלתי, ובכך להבטיח את התחמקותו ממס הממשלה (להלן מס פורום) המוטל על כל טמבל בשם לאוניד שחושב שאני לא מכיר ת'קונצים שלו! ראבאק, כמה אפשר
(להלן
), כאילו שלא מספיק הנידנודים המשפטיים בכיתה, חוץ מזה, היום תורי לשגע לך ת'שכל
אתה לא זוכר מה קבענו

rAmikube

New member
../images/Emo46.gif

מדינה חופשית! שיעשה משהו! איפה שיעורי האזרחות שצריך אותם?!

mE and Me

New member
<אייל... שתוק>

ואם כבר - מי לוקח אחריות על האירגון של הציוד ליום שישי?

למעלה