מי שיש זמן עכשיו

petertosh

New member
מי שיש זמן עכשיו

שידור ישיר ביורוספורט מאליפות אפריקה: גאנה-ניגריה. וג'וני פותח
(כמה מתגעגעים עליו כמה),לא חסר לו עבודה בהגנה עד עכשיו. בכלל הפרשנים מדברים על ה"ישראלים" במשחק.

יואב ק.

New member
כשיש לך 4 "ישראלים" פעילים במשחק

ועוד לפחות אחד "ישראלי לשעבר" בהרכב ושניים על הספסל (שאולי נכנסו במהלך המשחק), ברור שאין משהו אחר לדבר עליו...

על האש

New member
../images/Emo46.gif סעמק ניגריה

הלך הווינר רק בגללם,את סנגל תפסתי,את קרית שמונה תפסתי,ואת ווסטהאם תפסתי,ומי הייתה חייבת להרוס את התיקו,כמובן ניגריה
.

לא חכם להמר על ניגריה בווינר.

הם "סוס שחור" מה שנקרא נבחרת לא יציבה עם אוסף של שחקנים מציונים. יכולים להביס את קמרון ביום טוב ולהפסיד לזימבאבוואה ביום רע. אני בחיים לא מהמר עליהם כי אי אפשר לדעת באיזה צד של המיטה הם קמו בבוקר...

מנצל"ש: שים לב מה אמרתי לקראת שבת.

אתה אמרת שלבית'ר יש משחק קל ואני מצטט ממה שאמרתי לפני המשחק: "אל תזלזל במשחק של בית'ר נגד כפר סבא, כפר סבא באה במומנום מצוין אחרי הניצחון על פתח תקווה 0-2 יחד עם כנפו שתהחבר ויבואה שמראה ניצוצות כדורגל ובן לוז המצוין הם יכולים לעשות הרבה צרות לבית'ר חוץ מזה אל תשכח שבית'ר בטדי זה כבר לא באנקר אם אני לא טועה יש להם שם פחות מ50% הצלחה ודווקא מול הקבוצות הקטנות בית'ר מסתבכת שם(הפסד 0-1 לפתח תקווה,תיקו 1-1 נגד נתניה) לכן אל תחשוב שבית'ר הולכת לתת להם 5 ללא מענה. לדעתי אם בית'ר תנצח זה יהיה ניצחון דחוק. לגבי סכנין? הכל יכול להיות אם הייתי ממלא טוטו הייתי שם משולש על המשחק הזה."

נכון אבל אתה אמרת....

בית'ר במשחק הכי קל שיכול להיות לה. זה היה משחק קל תגיד לי? נכון שבית'ר הייתה חלשה להחריד אבל היריבה באה במומנטום עם הרבה שחקנית חדשים. אל תיתן לטבלה להטעות אותך כפר סבא לא הקבוצה החלשה בליגה כיום. אתה תראה בשבת כמה קשה יהיה לכם מולם. הליגה מאוד מאוזנת מלבד מכבי חיפה, לדעתי הקבוצה הכי חלשה היום בליגה היא נצרת עלית, ב3 משחקים האחרונים היא כבר ב0-9 והיא לא כבשה כבר 4 משחקים וחצי. מרחק הביטחון מהתחתית נתן להם ביטחון והם שיחקו בשאננות אבל עכשיו כשהם במרחק נגיעה מהתחתית הם יתחילו להילחם. הליגה באמת מאוזנת עכשיו. הקבוצות צמרת נכנסו לכושר רע(בית'ר הפועל תל אביב) הקבוצות כמעט צמרת ממש לא יציבות(בני יהודה,מכבי תל אביב) סכנין ופתח תקווה פתאום התעוררו והדביקו את שאר הליגה. ועוד מלא קבוצות לא יציבות שיכולות משחק לנצח משחק להפסיד(הפועל פ"ת,אשדוד,נתניה,כפר סבא) בקיצור הולך להיות שמח.

למעלה