מי שיפיק מזה יזכה.

מי שיפיק מזה יזכה.

לפני כמה חודשים שאלתי את עצמי שאלה.. והנה לאחר כמה שעות הגיעה לה תשובה, ונפתח ונסגר דו שיח מאוד חביב בני לבין.. השם יודע מי.. רציתי לשתף אתכם. יש לי שאלה.. איך אוכל יותר לקבל את המציאות כנכונה ומושלמת במקום איפה היא לא כמו שרציתי? השאלה שלך כבר עונה על עצמה בכך שהיא מבדילה בין מה שאמיתי לבין מה שלא. משמע שאתה יודע שהיא נכונה ומושלמת, אז מה הבעיה? מה השאלה? איך אוכל לשמור על אורח חיים אמיתי בגישה זו ולא לתת לזה להיעלם ולהפוך רק למילים או ציטוטים? ברגע שאתה מצטט מילים אז אינך כאן, אלא בעבר. זה יכול לעבוד רק כשזה אותנטי. המפתח נמצא בהכרת תודה אמיתית ואותנטית על מה שעלול להיתפש כמובן מאליו. והדרך להטמיע את זה, היא אימון אימון אימון.. עד שזה נכנס לך למערכת. אבל מה אם התודה שלי תהפוך להיות מכנית ואני אנסה להשתמש בה ככלי קסם והיא תאבד את המשמעות האמיתית? קודם כל היא באמת כלי קסם. ובכל מקרה תצטרך להתחיל מכנית כמו בכל אימון. הזמנים בהם אינך מוכיר תודה הם כאשר אתה אומר דברים אחרים,כך שכשתגיד תודה, זה כל מה שיהיה.. מכני או לא. תודה.

kung fu

New member
הי ../images/Emo13.gif

ניסיתי להפיק מזה תועלת אבל לא הצלחתי. אולי כי אני לא מרגישה שהבנתי לגמרי את כוונתך.

כן זה מבוסס על הבנה אחרת..ש..

בשורה התחתונה.. זה מדבר על זה.. שמערכות יחםים, מצבים, אנשים, והעולם הזה.. הוא מושלם. רק מה מונע ממני להרגיש שזה באמת ככה? -> ההסתכלות שלי על הדברים. ההסתכלות הבלתי מושלמת שלי.. המשקפיים הבלתי מושלמת שדרכיהם אני מסתכל על העולם ומעוותות לי כל מה שאני רואה. מרגע שאת מקבלת כל מצב אדם סיטואציה וכו'.. כנכונים, ולא כמשהו שאמור להיות משהו אחר.. או אמור להיראות אחרת.. או להתנהג אחרת.. או להתרחש אחרת.. אז לא רק שאת הופכת לחיות בעולם שהוא מושלם לחלוטין, אלא זאת גם ההסתכלות היחידה שהיא מציאותית ולא מעוותת. את ההבנה הזאת כבר הייתה לי .. רק היה לי חסר איך לאזאזל ליישם את זה?
ועל ה"איך".. עונה המכתב מלמעלה. נ.ב.. תענוג הפתיחות שלך.

מדובר על

אימון באהבה. בלאהוב את העולם, כמו שהוא, לאהוב את החיים שלך, כמו שהם, לא לרצות לשנות אותם כי את לא אוהבת מה שיש.. אלא לאהוב את המ שיש, כי זה מה שיש. וזה מאפשר לך דברים.. עוצמתך תגבר פי עשרות מונים לכשתזנחי את מה שאיננו, ותתעסקי במה שיש.. עכשיו. ולהכניס את זה למערכת שלך בצורה כזאת.. שזה יהיה אמיתי ואותנטי ולא סתם סיפורים תאוריות יפות או עוד בולשיט כזה.. אלא שבאמת תחשבי ותרגישי שהכל מושלם! מושלם!.. כי בינינו, זאת הראיה היחידה שהיא מציאותית.

למעלה