מי שיודע..

ur shak

New member
מי שיודע..

עשיתי פב' בשבוע שעבר והיום קיבלתי זימון לבחינה נוספת במרכז הארצי. מה זה אומר אני בערך יודע. אבל השמח לקבל קצת פרטים על איך זה הולך.רק אל תגידו לי שאני צריך לעשות את המבחן מחדש? אם כך הפלצור והבורית חחח כבר מוכנים.

S a s h o K

New member
אם אינני טועה...

זה בחינה של 3 פרקים: מילולי, כמותי ואנגלית. לדעתי אתה אמור לשמוח כי זה אומר ששיפרת באיזה 100 נק' ומעלה! כל הכבוד ובהצלחה! :)

nills1

New member
זימון לבחינה חוזרת

אהלן. ראשית, מוזר שכבר קיבלת את הזימון למבחן חוזר, בד"כ לוקח להם יותר זמן. ולענייננו: במצבים בהם המרכז הארצי חושד בהעתקה הוא מזמין את הנבחן למבחן חוזר. בד"כ מדובר במצב בו הנבחן שיפר את ציונו ביותר מ- 150 נקודות. כך למשל אם מישהו קיבל במבחן הראשון 500, ובמבחן השני 700, המרכז הארצי חושד בהעתקה, ומזמין למבחן שלישי. מטרת המבחן השלישי היא לא לקבוע מהו הציון, אלא רק לאמת זהות.הציון הקובע הוא הציון במבחן השני. לא צריך לקבל במבחן השלישי ציון זהה למבחן השני, אלא רק בסביבה הכללית שלו. המבחן נערך במרכז הארצי בירושלים, ומכיל בד"כ 8 פרקים (ולא 3 כפי שצויין). את המועד למבחן החוזר אתה מתאם איתם טלפונית. קח בחשבון: זה מעצבן ומרגיז, אבל לא אמור לשנות את הציון. המון תלמידים שלי עברו את הנוהל הזה במהלך השנים, וכולם תמיד קבלו בסוף את הציון שהגיע להם. אם בא לך לשאול משהו נוסף, פנה אלי דרך הבלוג שלי (לינק למטה). בהצלחה! אופיר

r0asso

New member
מה הגיון לעשות שמונה פרקים?

אני לא חושב שיש יש גוף בישראל שיכול ככה בלי שום סיבה ניראית לעין לגרום לך לבזבז יום שלם (פלוס עלות הנסיעה) אני מוכן להמר על הציפרון של ההגודל שלי שעוד 3-4 שנים לא יהיה פסיכומטרי כל כך טיפשי...

ur shak

New member
יהיה בסדר

לגבי ביטול הפסיכומטרי לא נראה לי שזה יקרה מכמה סיבות: - ראשית זה נתח שוק שמגלגל כסף לא קטן ואנשי האקדמיה כמו גם משרד האוצר (והם אלה שקובעים) ,לא יוותרו. -זה נותן סיכוי לחבר'ה שמסיבות אלה ואחרות לא היה במשלוח ידם להצליח בתיכון. -ותאמין לי שאתם לא רוצים שינהיגו פה את תנאי הקבלה המקובלים במדינות שאין בהם פסיכומטרי-לעמוד במבחנים של התחום אותו רוצים ללמוד.זה הרבה יותר קשה. ולגבי המבחן החוזר שאני יאלץ לעשות-חפיף אולי נוציא יותר חחחח כי לא חושב שעברתי את 700 במועד האחרון.

r0asso

New member
מסכים איתך בקשר לסיבה הראשונה

תאמין שעדיף ללמוד דברים שקשורים לנושא שמענין אותך ולא פטלים מפגרים אני יכול לכתוב לך 10 סיבות למה עדיף את השיטה הזאת ולא את הפסיכומטרי

a1b2c3333

New member
וואו

כ"כ חוצפני מצידם! 8 פרקים?????????? כאילו,3 זה בסדר...אתה יודע מה? אפילו 6 זה עוד נסבל..אבל למה במתכונת של בחינה רגילה? מה העניין?? הם עושים פיילוט?! ואם כן-אז זו ממש חוצפה לתפוס טרמפ על נבחן שיש לגביו חשד ,ולעשות ממנו עוד שפן נסיונות לפיילוטים שלהם!

למעלה