מי שיודע שיענה=====

ספיר 2

New member
לא הבנתי מה זה משנה לך כל כך

אם האולם בהופעה יהיה מלא.. זה לא כל כך אמור להעסיק אותנו ולשאלתך- אנחנו לא יודעים, לא אנחנו אלה שמוכרים את הכרטיסים להופעות. אבל לפי מה שאסף אמר כניראה לא נמכרו קרוב ל 50 כרטיסים... עזר לך?? כל כך שינה לך עכשיו אם האולם יהיה מלא או לא?

מה אכפת לך

תעני וזהו מה את חופרת ..לי זה שינה אם האולם מלא או לא.. לא צריך לעניין אותך בשביל מה זה עזר לי..

ספיר 2

New member
חופרת?! אתה לא מיתבייש?!

תדבר יפה ותגיד תודה בכלל שמישהו מיתייחס אליך ולשטויות שאתה מדבר/ שואל... אם לא שמת לב אף אחד פה לא היתיחס אליך כי לא ראה לנכון לענות לשאלה כזו מטומטמת.... לא ראיתי עוד דבר כזה... גם מציף ת'פורום. אותה שאלה שואל פעמים בנושא הודעה חדש ועוד אחרי 2 דקות!!... אז החופר היחידי פה הוא אתה.. חופר על זה שאתה שואל את אותה שאלה כל 2 דקות.. וחופר על שאלות מטומטמות שלא אמורות לעניין אף אחד טוב כניראה שגם ורד מחקה את ההודעה השנייה מרוב שהיא הייתה לא מעניינת, חסרת חשיבות ודיי דבילית שלום ערב טוב!

ספיר...

חשבתי שאולי ילמדו ממה שקרה פה ביומיים האחרונים (בערך אל תתפסו אותי במלה) ונתיחס יותר יפה ובאדיבות אחד/ת כלפי השני/ה. שגיא אנחנו מקווים שמחר בנתניה האולם יהיה מלא ותהנה! לא לשכוח לחייך

ממה להיתבייש???

...שאלתי ת'שאלה כי זה היה דחוף לי ולא צריך לעניין אותך בשביל מה זה משנה רצית לענות תעני לא רוצה אל תעני .......שאלתי ת'שאלה פעמיים כי הייתי צריך תשובה מהר יכולת לענות בלי לכתוב לי מה אכפת לך אם זה מלא או לא ..אם שאלתי זה אומר שזה משנה לי

למעלה