מי שיאמר לי היכן ממוקם

TheIllustrator

New member
מי שיאמר לי היכן ממוקם

הבניין הנ"ל, יקבל ממני הרבה
, ע"מ שבפסח לא תשארו רעבים!
את הדיאגרמה הזאת ציירתי לפני מספר ימים... ותאמרו לי היכן הבניין ממוקם! (עמרי, נא לא ליטול חלק במשאל מאחר ואתה יודע כבר את התשובה!
) אגב, מחמאות על העבודה הנפלאה שעשיתי, יתקבלו בברכה!

Secular

New member
היי רשף,

ביקרת בלאס-וגאס פעם?? אני כן,ואני מוכרח להודות שמופע המזרקות שממוקמות ליד המלון הוא המדהים ביותר שראיתי מעולם-פשוט חבל"ז

Secular

New member
אז אני מבין שהיית שם...

הכי מדהים זה היה השילוב עם השיר של אנדיראה בוצ´לי-"זמן להגיד להתראות", אני זוכר שבשיר הזה המזרקה קפצה לגובה של 100מ´ לפחות...

TheIllustrator

New member
יא חלסן!!! ../images/Emo6.gif

מי אתה בכלל??? השיר שהכי מזכיר לי את וואגס הוא ALL NIGHT LONG של ליונל ריצ´י!!! אחלה שיר והוא נוגן שם ב-4TH IN JULY(מתי שביקרתי שם) והיה פשוט אחלה!!!
המרקות קיפצו ורקדו עד לגבהים של עשרות מטרים! מ-ד-ה-י-ם!!!
איזה מקום זה וואגס...

Secular

New member
הא,

חשבתי דוקא שהתחתנת עם מוניקה...תסתכל בפרופיל שלי ותבין

TheIllustrator

New member
שודד פרופילים שכמותך!!!

זה בסדר... אני יודע שאני מדהים ושאנשים לא יכולים להתאפק ולחכות אותי. מה לעשות, זה מה שקורה כאשר נוצר לו אדם מקורי כמוני.
(ראית כי משתמש אחר, שלא אנקוב בשמו, גנב ממני את רעיון "הכנס שקל להפעלת המתקן" גם כן...!)

Secular

New member
חיובי...

אני יודע על מי אתה מדבר,ואני יודע עוד דבר באותו הנושא שאני מנוע מלדבר בפומבי עליו... אגב-לא שדדתי את הפרופיל,אני פשוט חולה על פרשת מוניקה לווינסקי ויש לי בדיחה גדולה בנושא-אם אתה רוצה-אני אשלח לך מסר איתה

Secular

New member
אז הנה...

ביל גייטס רוצה זיון,הוא מבקש מקלינטון שיסדר לו מישהי. קלינטון אומר OK,ומתקשר למוניקה ואומר לה שתעשה את זה עם ביל גייטס. עכשיו,הם נפגשים ועושים את מה שעושים...
למחרת,קלינטון מתקשר לביל גייטס לשאול איך היה,גייטס אומר לו שזה היה גדול... אח"כ קלינטון מתקשר למוניקה ושואל גם אותה איך היה,והיא עונה לו שסוף סוף הבינה מה זה Microsoft, Micro-קטן,soft-רך-יעני הכלי של גייטס

TheIllustrator

New member
במילה אחת?

MICROSOFT!!! קטן וחלש... איזה בדיחה בנאלית!
ממך ציפיתי ליותר!!!

Secular

New member
מה!!!!!!!!!

אני מת על הבדיחה הזאת!!!!!!!!!! לידידה שלי יש חוברת מלאה עם בדיחות גסות,אני מדי פעם אשתף אותך באיזה 1, אבל רק בלילה שכל הזאטוטים לא יהיו פה

Secular

New member
אבל אתה יכול...

למחוק את זה,יש פה בתולים בני 13,צריך לתת להם לגדול

למעלה