מי שוטף את הניידות

benzvie

New member
ליעקב מירושלים

משום מה כל הודעה שלך בפורום מופיעה פעמיים או שלוש פעמים בדוק את מחשבך אם אין בו מזיקים כמו וירוסים למשל. תודה מראש

benpual

New member
זה לא בעיה של וירוסים במחשב.....

הוא פשוט שלח את ההודעה מהסלולארי , ותמיד יש בעיות בסלולארי בקשר ליותר מידי הודעות כפולות , מקווה שיטפלו בזה בזמן הקרוב........

benpual

New member
אצלנו.........

אם זה היה ניידת של האק"מ , אז אנחנו היינו לוקחים את הניידת לסדנא ( לניקיון ) ושוטפים אותה במכונה שם....... אם זה הסיור אותו דבר , הם לוקחים.......

שלום30

New member
אצלנו המתנדבים לא שטפו את הניידות

עד כמה שראיתי לפחות בכמה בסיסים בכמה ערים, אך נקיון פנימי של ניידות עשינו כמה וכמה פעמים (ניקוי גליפות גרעינים, ניירות, פחיות וכו')

מתנדב

New member
אנחנו היינו שוטפים את הניידות מדי

פעם, היה לנו תקופה שהיה לנו מת"ח שהוא היה קפדן מאוד, ואי ואבוי אם הניידות היו מלוכלכות, ואני זוכר שהוא היה מעיר לשוטרים אפילו עם הלבוש לא היה נאה כל כך, או חולצה בחוץ או כתם על החולצה, הוא היה קפדן מאוד מאוד בנושא הנקיון והסדר בתחנה...

שלום30

New member
הקפדה על סדר ונקיון - חשוב ביותר

ומעיד על המצב הכללי ואופי התנהלות התחנה

אני אישית...

לא נתקלתי במקרה של שטיפת ניידת על ידי המתנדבים, אך ידוע לי על בסיס משא"ז שיש לו ניידת (סוכנות) צמודה שהיא רק שלו ואף בסיס לא רשאי לקחת אותה ממנו ללא אישור מהמב"ס או הרמקמ"ית שהם שוטפים את הניידת בעצמם ולכן הניידת שלהם תמיד נקיה פנימית וחיצונית וראויה לשבח על זה!

יוני43211

New member
אצלינו....

בס"ד אצלינו הינו אנחנו מטפלים בניידת נקיון/תחזוקת פנסים מהבהבים (כחולים הינו קונים על חשבוננו ) כי לא היו נותנים לנו "איו תקציב" אגב בגלל שהניידת לאק"מ השוטרים היו לוקחים אותה ומלכלכים אותה ולא פעם ולא םעמיים דפקו את הניידת והאשימו את המתנדבים !! ואף המש"קים קבלו טנדר טיוטה חדש ולפי הנוהלים אחרי שהמש"קים מסיימים את העבודה עובר הרכב למשא"ז אך מפקד הנקודה הנחה שהרכב יועבר לטובת השוטרים והמשא"ז יקבל את הרכב הישן שאחרי תאונה לא זז מטר אחד !! בקושי..
יוני צוות הרי השוף

זה קצת מקומם...

על מה ולמה אתם אלה שצריכים לתחזק את הניידות? עוד מעט יגידו לכם שאין תקציב לדלק ותצטרכו לתדלק על חשבונכם, תפסיקו להיות תמימים. חוץ מזה, שרוב הניידות כיום הם קנויות ע"י המשטרה דרך ליסינג, זתומרת שכל הטיפולים הם על החברה שממנה נקנה הרכב בליסינג, כנראה שאתם עם רכבים מיושנים.

yoni la

New member
אופס :)

לרגע חששתי שאתה מתכוון אלינו, ואז אמרתי שהסבירות שתכיר את הבסיס שלנו היא די אפסית :) כנראה שאנחנו די מפורסמים :) תודה ..

../images/Emo9.gifאני שוטף כשצריך בלי בושה...

ערב טוב, לפעמים אני מקבל ניידת מטונפת מבחוץ ובפנים שזה ממש גועל, אז במקום לקטר ואו להתבחיין אני נוסע לתחנת תידלוק בראשון (אחת מני רבות) משלם 10 ש"ח לשטיפה חיצונית ואם צריך אז מוסיף עוד 5 ש"ח לשואב אבק עצמאי, בסך בכל אם לי יהיה נקי ברכב אז גם יהיה לי נעים יותר.

א י י ל 18

New member
מה זה התחנה דואגת?

למה יש גמדים שיבואו לנקות. ברור שהמתנדבים. שוטרי הסיור מנקים את שלהם. מתנדבים את שלהם , כל יחידה את רכביה שלה. פעם בחצי שנה הממ"ר עושה מסדר ניידות וכולם מנקים. אצלינו אני חושב שלפעמיםפ מתנדבים ולפעמים השוטרים באק"מ

למעלה