מי שבא למפגש להכנס.

• פותח הנושא ZVI Z
  • פורסם בתאריך

ZVI Z

New member
מי שבא למפגש להכנס.

ואני לא מוסיף את זה לשרשור של תומר כי יש יותר סיכוי שיראו פה. 1.מי יכול להביא גיטרה?שירשום פה(גם מי שיודע על מישהו שיכול להביא) 2.מי שיכול להביא שש-בש או משחק קליל אחר שירשום פה. 3.אם יש לכם רעיון למשהו אחר שלכם אין אבל אולי לאחרים יש,תרשמו פה(גם מי שלא בא,מוזמן). 4.בקשר לאוכל-יש כאלה שמעדיפים להביא כסף ונקנה שם ויש כאלה שלהביא אוכל אז הממ עדיף שנגיע ללפחות חצי מסקנה.. תודה מראש,ואל תייבשו אותי כמו שעשיתם לתומר..בכל זאת אנשים נחמדים אתם.

jeackyh

New member
צביקוש..(כי אין לי כותרת אחרת)

1. אני אביא גיטרה 2. אני אביא "נחש מי" וקלפים...אבל נראה לי זה רוסי מידי... 3. בוא נכין משהו לעברי!!! הרי הוא בעצם "החוט המקשר" בנינו 4. שכל אחד יביא משהו...איזה חטיף קליל או עוגת הבית או שתיה זה באמת לא קריטי אם אתם מפחדים שנגיד יהיה מלא שתיה ולא אוכל..אפשר לעשות דבר כזה כל אחד מביא- שקית חטיף ובקבוק שתיה.. ונגיד אני אביא צלחות תומר יביא כוסות (סליחה על הנידוב...) וככה לא צריך לדאוג מחוסר פורפורציות מה דעתכם?

מרילנצח

New member
צביק!!!

אין לי בעיה להביא שתיה /אוכל/ בירות!!! וואטאבר.. וירושלמים יקרים - אם אתם רוצים לנסוע יחדיו... אז נקבע ו.. אבל בשביל זה יש איסיקיו.. או מסרים.. טוב יהיה טוב

מיטקין

New member
ידידית שלי אמרה...

שנצטלם כולנו יחד.. ונמסגר את הצמונה עם הקדשה בצד....

מיטקין

New member
האאם אני אביא....

היי מה נשמע? שבוע טוב לכולם... 1) אני אביא שתייה וכוסות 2) לפי דעתי ספיר צודקת צריך להכין משהו לעברי ולזרוק עליו בהופעה באמפי וואהל.. חחח אני יכול להביא בריסטול או כאלה שטויות.. 3) אני אביא גם מצלמה.. וכולם תביאו... 4)משחקים? שחמט זה טוב? אני אביא קלפים בסדר? ורוסי למה רוסי ספיר?

heaven is here

New member
אני!

אני מביאה מצלמה ועוגה, כי יש לי המון בבית.. אולי נכין פתקיות לכל אחד איזה משתמש הוא? להביא איזה משחק אין לי רעיון, למרות שיש לי קלפים אם מישהו אוהב את המשחק "ספיד"...

תמונות רבותי תמונות...

אני מביא מצלמה דיגיטלית. ולכל המודאגים, תמונות מהמפגש, יפורסמו שעה קלה לאחר שכולנו ניפרד. יהיה מצחיק. אני מבטיח לצלם יפה את כככככככולם. גל, איש יקר, צלם הפורום.

Ez sLeeP

New member
הממ.. יקירי,

מפאת חוסר זמן ואנרגיות, אני מביא שמיכה (אחת זה די והותר), וקלפים.. (אשתדל לזכור). מעבר לזה, אביא כסף (לקוחות יקרים! אנא השאירו מחר טיפים נדיבים למטרה נעלה..) - כי להיסחב עם אוכל יהיה מעיק ובלתי-מוסבר. אוהב את כולכם, לילה טוב, נדבו'ש.

מיטקין

New member
המחשבה הזאת לא מפסיקה להטריד....

אותי! איפה בדיוק כולם נפגש? יש לי ניסיון גרוע בלאתר אנשים בגני יהושוע.. אולי לארגן באיזור 4 מקום מפגש שמשם כולם ילכו?

מרילנצח

New member
המיקום המדוייק ימסר איכשהו..

לפי דעתי פלאי הטכנולוגיה ששמו פלאפון!!! חשבתם על זה??? יופי!!! כל מה שצריך זה שניים שלושה אנשים שמגיעים ממקומות שונים שיחליפו מספרים וזה הכל.. לחבר'ה הירושלמים יש את המספר שלי.. תבדקו במסרים!!! אין לי בעיה להביא את המספר שלי לעוד אנשים אם זה יעזור..לקבוע

ZVI Z

New member
אז מצלמות יהיו לרוב...

גמאני מביא,אפילו כנראה 2, 1 דיגיטלית ו-1 חד פעמית ישנה שאני חייב לגמור אותה כבר אז אולי אני אביא. הממ..שש בש אפחד לא יכול להביא?כי שחמט זה יו נואו לאנשים יותר אינטילגנטים ממני(סתם זה פשוט לא מתאים לאירועים כאלה),ושש בש זה המשחק הלאומי הרי. אממ..דווקא לי אין מושג מה להביא..אבל אני אמצא כבר משהו ואני אביא כסף,בטוח.

עליסהה

New member
חח איזה חמודים אתם:) קלפים בלאגנים

חח סורי על ההדחפות אני בד"כ לא נכנסת לכאן, סתם מדי פעם לראות, אבל.....ראיתי והייתי חייבת להגיב..:) חמוד ביותר בהצלחה במפגש_:)

ZVI Z

New member
תבואי

אנחנו זקוקים לבייביסיטר! סתם חמודה גם את,לילה טוב!

צביקוש אני רואה שזה מטריד אותך אז..

אני אביא שש בש! והייתי מביאה את הגיטרה שלי אבל היא לא מכוונת וצריך להחליף לה את המיתר הרביעי אז... בעסה! בכל אופן, אני בעד שכל אחד יביא כסף ונקנה אוכל במרוכז... אני לא הולכת להסחב עם בקבוק שתייה ואוכל עד לת"א!!! ומשהו לעברי... נשמע סבבה!!!
שיהיה לנו כיף!! נושי.

למעלה