מי שבא לו בטוב

טישו123

New member
אליאג מי אמור פליז תנסי לקרוא את זה

ותגידי אם את חושבת שזה מצחיק או לא.

טישו123

New member
ואגב ל-א כתבתי את זה בשיעור...

למרות שהשראה יכולה לקפוץ על אדם בכל זמן שהו. זה דברים שהיתה לי מוזה לכתוב עקב דברים אישיים שקוריים בחיי הפרטיים. ואם "מותר" לעשות רק עבודות יפות כדי שאנשים ישקיעו את החמש דקות לקרוא את זה, ואם על מנת שאנשים יבינו את הבדיחות אני צריכה לצייר שעות ולפרסם ב-פורום רק ציורים מאירי עיניים כאילו זה על מנת שילדים בני 7 פלוס יעריכו כי זה צבוע יפה או מצוייר מדוייק להפליא. אז אף אחד לא נכנס לראש שלי בתור קומיקסאית. מה שדי מדכא אותי, בהתחשב שזה "פורום קומיקס" וציפיתי שיהיו כאן אנשים שהם קצת יותר אופנד מינד. זהו, אמרתי את אשר על ליבי. שבוע טוב .

donkeycow

New member
תראי

זה שקומיקס לא מושקע מבחינה גרפית זה בסדר ויכול גם לעבוד לטובת היצירה לפעמים אבל קומיקס לא קריא \ קריא חלקית, זה לא משהו שאפשר לסלוח לו - כמה סיבות לדוגמא: *מספיק שהקורא לא הבין מילה\ ציור אחד בעבודה כדי שירגיש מתוסכל.. *בגלל שלא הבין חלק, הקורא לא מצליח למצא את הפאנץ אז הוא נאלץ לעבור 7 פעמים על אותם 3 ריבועים ועד שהוא מפענח את החלק זה כבר לא יצחיק אותו - כמו שבדיחה לא מצחיקה אם צריך להסביר לך אותה (בערך..) *קורא יכול להרגיש שמזלזלים בו כשמגישים לו עבודה שמקרינה חוסר השקעה ואז לא יטרח להגיב אפילו לצורך העניין, על הקטע של דץ עברתי 4 פעמים כדי להבין (ויש שם 2 תמונות!) ואת הסיפור על העבודות שהוא כן משעשע לדעתי, ביאס הקטע: "יתרום לי ל סנס פ11" (???) מעבר לזה, נראה כאילו התמונה נשמרה על איכות 15 בערך, לא עשו לה קרופ או הקטינו אותה אפילו שתהיה מתאימה לקריאה במחשב..

טישו123

New member
תודה רבה

על התגובה המושקעת, שמחת אותי מאד. אין כאן כל כוונה לזלזל פשוט לא חשבתי שזה עד כדי כך לא קריא. אני בעצמי קניתי לפני שנה ספר של מור בהמלצת מישהו נחמד אבל התאכזבתי לגלות שהקריאה ממש קשה ולכן עדין לא התחלתי את הספר. "יתרום לי ל סנס פ11" (???) חחחח אני אפילו לא יודעת איפה מצאת את הקטע הזה חח.. אממ.. הסיפור הוא כזה: לא חייבים להגיב אני סתם רוצה שיהיה כתוב יפה: פעם עבדתי בחנות תכשיטים, אבל לא הייתי מוכרת כל כך טובה. רוב הזמן הייתי מתבקשת על ידי המוכר להכין צמידים מחרוזי סברובסקי. (ואח"כ הייתי גם קונה אותם בסוף המשמרת..) אח"כ עבדתי במלצרות. ושם היו להם כל מיני דרישות "מוזרות" (הכל הברוח טובה-זה פארודיה עלי) כמו ללמוד את התפריט בעל פה. ולדעת מה המרכיבים של כל עוגה וסנביץ. מובן שסרבתי בתוקף ללמוד!! (הרי זה ממילא לא יכנס לממוצע בגרויות/פסיכומטרי שלי). משום מה הם לבסוף פטרו אותי. (שוב פארודיה*) אני לא יודעת במה אני הולכת לעבוד או איפה אני הולכת לעבוד בהמשך, ואיזה דרישות "מוזרות" יהיו להם שם. אני רק יודעת שבטח גם שם יהיו מלא - פ-ר-ס-מ-ו-ת. מה הקשר בין הקורות חיים שלי לפרסומות? אני לא יודעת, אני גם לא יודעת מה הקשר בין ליאור מילר, צבא , טיולים בחול,ואהבה ל-ספקית חיבור לאינטרנט. מה שבטוח זה שנמעס לי מפרסומות שמנסות ל$^#* את המוח. ולכן = עצומה להחזרת הש-ק-ו-פי-ות נא לציין שם. גיל. מצב נפשי. פיזי. ומספר ת.ז. תודה ולהתראות

ailag

New member
-=-=-

אגב שלא תחשבי שאני לא עונה אין לי השבוע זמן לכתוב תשובות יותר משטחיות (חוץ מבעבודה שאז אני רק בפורומים המקצועיים) (נו, כי אפשר להחשיב את זה למידה :) ) בימים האחרונים יש לי עומס, אני קוראת פה אבל אין זמן לתשובות מושקעות מיד אחרי העומס אענה וגם אקפיץ אם צריך. (כיאה לכל שרשור פעיל אחר)

למעלה