תודה רבה
על התגובה המושקעת, שמחת אותי מאד. אין כאן כל כוונה לזלזל פשוט לא חשבתי שזה עד כדי כך לא קריא. אני בעצמי קניתי לפני שנה ספר של מור בהמלצת מישהו נחמד אבל התאכזבתי לגלות שהקריאה ממש קשה ולכן עדין לא התחלתי את הספר. "יתרום לי ל סנס פ11" (???) חחחח אני אפילו לא יודעת איפה מצאת את הקטע הזה חח.. אממ.. הסיפור הוא כזה: לא חייבים להגיב אני סתם רוצה שיהיה כתוב יפה: פעם עבדתי בחנות תכשיטים, אבל לא הייתי מוכרת כל כך טובה. רוב הזמן הייתי מתבקשת על ידי המוכר להכין צמידים מחרוזי סברובסקי. (ואח"כ הייתי גם קונה אותם בסוף המשמרת..) אח"כ עבדתי במלצרות. ושם היו להם כל מיני דרישות "מוזרות" (הכל הברוח טובה-זה פארודיה עלי) כמו ללמוד את התפריט בעל פה. ולדעת מה המרכיבים של כל עוגה וסנביץ. מובן שסרבתי בתוקף ללמוד!! (הרי זה ממילא לא יכנס לממוצע בגרויות/פסיכומטרי שלי). משום מה הם לבסוף פטרו אותי. (שוב פארודיה*) אני לא יודעת במה אני הולכת לעבוד או איפה אני הולכת לעבוד בהמשך, ואיזה דרישות "מוזרות" יהיו להם שם. אני רק יודעת שבטח גם שם יהיו מלא - פ-ר-ס-מ-ו-ת. מה הקשר בין הקורות חיים שלי לפרסומות? אני לא יודעת, אני גם לא יודעת מה הקשר בין ליאור מילר, צבא , טיולים בחול,ואהבה ל-ספקית חיבור לאינטרנט. מה שבטוח זה שנמעס לי מפרסומות שמנסות ל$^#* את המוח. ולכן = עצומה להחזרת הש-ק-ו-פי-ות נא לציין שם. גיל. מצב נפשי. פיזי. ומספר ת.ז. תודה ולהתראות