מי שאלה "מה זה

slevinger

New member
פינת הגאון (3)

אני......שועט, דוהר הרחק שלגים כיסו את פני החלד מראש עץ הלבנה עורב נוסק אך אין בכל אשר אפנה אף לא ארנב אחד, אף לא איילת! הא, אל האיילות לבי יוצא אחת לו נקרתה רק לפני כי אז אחזתי בה בכפותי ובשיני היש דבר יפה מזה! לבי היה יוצא אל זו הנאווה, את חמוקי שוקיה הרכים זולל הייתי, ואת דמה הזך עד רוויה שתיתי ואז, גלמוד וקרוע דאבה באפלת הליל בילל מר געיתי. אפילו מארנב לבטח לא הייתי מתנזר. מתוק בשרו בלילה, טעם עדנים - אבוי לי, כי מדוע יחסרו חיי המסכנים כל שנועד לעשותם מקצת שמחים יותר? הזמן חולף ובזנבי זרקה שיבה, וכבר כהו מעט עיני מראות. ואנוכי עודני משוטט, חולם על איילות, חולם על איילות או על ארנבת, שומע את הרוח בליל החורף מיבבת… במי שלגים ארווה את גרגרתי הצרובה, ולשטן אגיש את נשמתי העלובה. הנקודות באות במקום הדובר, שהוא בעצם גם שמו של הספר.

een ogenblik

New member
"זאב הערבה"/הרמן הסה?

זה נשמע כלכך מוכר, אבל גם כל כך רחוק, שאיני מצליחה למקם בודאות את הזיכרון. כן, זה קצת מאוחר, ולא יקפיץ יותר את ההודעה, ואף אחד לא יראה, אבל בכל זאת...

slevinger

New member
דוז פואה אוחנבליק

סליחה אבל אפילו אני לא ראיתי שפתרת.....יפה מאוד!

slevinger

New member
כן זאב הערבה

והודעתי לכולם שפתרת, ראי בפורום, כל הכבוד ושוב סליחה שלא שמתי לב

Rivendell

New member
מי שאלה "מה זה

להקפיץ"?

slevinger

New member
אני שאלתי

טוב אינני בקיאה בטרמינולוגיה שלכם..... ודוסטו כבר קפץ להסביר לי אז את פטורה מכך. מה שכן ריוונדל, אשמח אם תקדישי את הביוגראפיה הבאה להרמן הסה. תודה.

Rivendell

New member
זה בסדר מותק, צחקתי ../images/Emo13.gif

ולגבי הביוגרפיה - את רוצה להכין אותה, או שנחפש מתנדב אמיץ?

slevinger

New member
WOW

איזו הצעה מפתה....אלא שאני לחוצה בזמן השבוע. אבל רק לידע כללי, כיצד אתם עושים את זה, צריך סורק בשביל זה לא?

Rivendell

New member
ליום שישי הזה כבר יש לי, אבל שישי

הבא עוד פנוי (יש מתנדבים אגב?) וממש לא צריך סורק. את הביוגרפיה את יכולה לכתוב או עפ"י ספר/מאמר שיש לך או פשוט לפי ביוגרפיות קיימות באינטרנט, ממש לא קשה למצוא כאלה
גם תמונות זו לא בעיה למצוא באינטרנט. אם תרצי לכתוב את הביוגרפיה אני יכולה לחפש את התמונות בעצמי.

slevinger

New member
מסכימה בהחלט ריוונדל

הרי אינני יכולה לסרב לאתגר כזה....אז סיכמנו ליום שישי הבא. את ההתעסקות עם התמונות אני אשאיר לך, אני לא טובה בזה. ובקשר לפינת הגאון, אם את מעוניינת שנמשיך (למה לא בעצם) אז מי שפותר נכונה זכותו להביא את כתב החידה הבא, אם כך התור הוא של אוחנבליק, בסדר???

Rivendell

New member
מבחינתי מצויין. את ב 25 לחודש, על

הסה. בסיידר? אני מבטיחה לקחת אחריות לנושא התמונות
ולגבי פינת הגאון - מבחינתי אין שום בעיה. איך שנוח לכם נוח לי (אני ממילא לא ממש טובה בזה, מסתבר
אבל לומדת המון!!!)

Rivendell

New member
זה כבר פחות אפשרי

יש לי אפשרות לחבר שרשורים, אבל לא להפריד הודעות מתוכם
כלומר, אני יכולה לחבר את *כל* השרשור ההוא לכאן, לא רק חלקים ממנו.

Rivendell

New member
לא לנוח, אבל בהחלט לעשות דברים

אחרים
(להכניס מאמרים, למשל)

slevinger

New member
קיבלת אור ירוק אוחנבליק

ביום שישי הקרוב את מקבלת את שרביט פינת הגאון.....אז חודי לנו חידה וננסה כוחנו....

slevinger

New member
פוחדת?

זה לא מפחיד.........נכון זה לא כלול בתנאים.....זה רק בונוס.....אבל אם את מסרבת.....אני אחשוב על משהו למחר....

למעלה