מי שאין לה עוגה לפסח...

silvey

New member
הילה../images/Emo124.gif מודה ומתוודה שהאפיה...

היא אחד החסרונות הגדולים שלי בבישול!!! כמעט כל עוגה שאני אופה יוצאת טעימה אבל נראית איום ונורא... כשאני רואה שרשום במתכון, הפרידי ביצים...אני
מדפדפת הלאה למקום בטוח יותר. אני לא זוכרת את עצמי מקציפה ביצים! ובהתחשב בזה שאני כנראה קשישת הפורום
זה להסתכל אחורה שנות דור...לפחות. אז עכשיו הוקל לי אחרי הוידוי הזה, וכן... אין לי עוגה לפסח. אם יש למי מכן עוגה ללא צורך בהקצפה, מה שנקראת בחושה ואף פעם לא נפלתן איתה אתן מוזמנות לרשום כאן. אבל אני לא מבטיחה שאצלי היא תצא בסדר. אני מקוה שאיתגרתי אתכן...
ות, צִביה.

big mama 2

New member
עוגה בחושה לפסח ????

באמת איתגרת אותנו..... תני לי לחשוב על זה קצת....

גם אני לא יודעת להכין עוגות

"מפוארות" אבל את יכולה להכין את עוגת המייפל (נכון שיש קמח תופח לפסח?)

effyba

New member
גם שלי לא מפוארות אבל (צניעות..)

טעימות.סילבי מתוקתי, זושי נתנה (ראיתי למטהעוגה בחושה לפסח, ואפשר לסמוך עליה....ביי וחג שמח

big mama 2

New member
העוגת שוקולד פלילית דיי בחושה...

אומנם צריך להקציף את הביצים...אבל לא צריך להפריד.... נו טוב...אחפש משהו אחר...

m2s

New member
הזמן שלוקח לך לחפש אחר קישורים

באובססיביות כזו היה מספיק להכנת עוגה אחת לפחות, לא? לא עדיף להכין ולהמליץ מאשר לעשות תחרות מי נותן יותר קישורים? תחשבי על זה

בלבי

New member
לא אין לה מה לעשות בחיים !! מופרעות

פנימית מהולה ברוע טהור ! תתעלמי. זו הדרך היחידה להיפטר מהדבר הזה. ואם זה ימשך אני בטוחה ששוש תחסום אותה. אני יודעת שזה "מרגיז" אבל הכי נכון זה להיתעלם. את יודעת הילה, כשאומרים לילד מפגר "נו נו נו אתה מפגר" הוא הרי לא מבין, נכון ? גם היא לא מבינה ! אישה חולה ! אל תתערבבי עם המופרעות הפנימית שלה. אני כבר כל כך מנוסה עם טרולים, תסמכי עלי, תתעלמי. דלגי על ההודעות שלה, אל תפתחי אותן בכלל. חג שמח נשמה

big mama 2

New member
בלבי יקירתי....אין כמוך...../images/Emo24.gif

חג שמח , נפלא ושוקולדי....לך ולמשפחתך... אוהבת אותך....

בלבי

New member
שמתי לב נשמה ... אם נתעלם הטרול

ילך לחפש "אוכל" במקום אחר... את תראי ... בבבעעעעע

m2s

New member
בגלל שאני לא מריעה לה כל פעם

שהיא מכניסה קישור למתכון עם שוקוד אני חולה? אם כן אני מעדיפה להשאר עם המחלה שלי, תודה

למעלה