מי שאוהב שלג שיצביע !!

ribber

New member
כל כך חיכיתי, ציפיתי, ייחלתי

שיגיע כבר השלג אלינו נכון? אז הוא הגיע! שלג כבד יורד כאן אצלנו המקום שבאמצע, רק מה, אני לא אספיק להנות ממנו.. עד שאני אחזור, השלג יעבור לו למקום אחר.. טוב שיש מצלמה! יש לי הוכחות חותכות שגם אצלי ירד שלג!

little wave

New member
ואצלנו למרות שהבוקר התחיל עם

שמש זורחת ומאירה, השמיים מתחילים להתקדר העננים מכסים את השמש ושוב מדברים ברדיו על אפשרות של שלג בשעות הקרובות....

little wave

New member
אני יודעת כי מחקו גם...

תגובה שלי לתגובה שלך...בכל מקרה good to have you back... ובעניין השלג - כבר התחיל לרדת אצלכם בצפון לונדון? כי פה במרכז העננים והשמש משחקים בתופסת ומחבואים....

little wave

New member
קבל תיקון - פטיטים דקים התחילו

לרדת פה.. והינה שה מתחזק... !!!! אוף - שוב שכחתי את המצלמה בבית.

miro23

New member
כבר כמה ימים

כבר כמה ימים שיורד שלג לסירוגין בפריז אבל לא מחזיק על האדמה. איך בשאר המקומות?

little wave

New member
מה אגיד לכם - עושים מאיתנו צחוק

אז כמו שאמרתי - בבוקר היתה שמש מדהימה, בסביבות 10 (שעון לונדון) התחיל להתענן, אח"כ שוב יצאה השמש ואז פתאום התחילו פתיתים עדינים שהלכו והתחזקו אבל בדיוק כשנידמה היה שאנו עומדים לחזות בשידור חוזר של יום חמישי שעבר הפסיק השלג. ומאז הוא סתם מתגרה, מוריד פתית או שניים ומפסיק.... מה שבטוח הוא שאם הוא (השלג) יחליט שהוא יורד וזהו אז הוא גם ישאר (בעיקר באזורים היותר מרוחקים מהמרכז). זה נשמע לכם הגיוני? כי נראה לי שבלבלתי את עצמי איפה שהוא בדרך...

סקאוזר

New member
תמיד צוחקים על הבריטים שהם מדברים

כל הזמן על מזג האויר. זה לא נכון. מזג האויר כאן הוא העיקר, סביבו סובב כל היום ויכולה להיות עונה שלמה בשעתיים. הכל קרה גם אצלי אבל יום אחד קודם. נ.ב. שלג זה ממש חביב חוץ ממתי שאתה עושה דברים שלא קשורים אליו (כמו למשל ללכת לטסקו).

blixgirl

New member
סקאוזר

יש קומיקאי סקוטי בשם בילי קונלי...אחת הבדיחות שלו היא "אם אינך אוהב את מזג האורי הסקוטי ...חכה חמש דקות" כל הזמן משתנה..משמש לגשם ובימים האחרונים שמש בוהקת במרכז השמיים קור של מינוס 3 ושלג קפוא... שיהיה ערב טוב בליקסי

סקאוזר

New member
בחודשיים הראשונים שלי פה....

הכריחו אותי לראות את התכנית של בילי קונלי. עכשיו...אני טוב באנגלית, אבל אתם בטח יודעים שיש "זמן הסתגלות". כולם צחקו, ואני עשיתי את עצמי (יענתי, לא הבנתי הברה). היום אני מבין את הרעיון מאחורי ההומור שלו, ומצליח להבין אותו. יש עכשיו בביביסי2 סידרה שלו מטייל באוסטרליה והוא גדול. נ.ב. לא לרחם יותר מדי, בילי קונלי לא היה קושי ההסתגלות העיקרי שלי. אנגלית רחוב בניב סקאוזי (עם ח' וס' במקום K וT) היה לי הרבה יותר קשה ללמוד.

blixgirl

New member
הוא אכן בעל אופי

מיוחד,ידעתם שעבד במספנות בגלזגו בטרם הצליח בסטנד אפ קומדי שלו :) גם סקוטית בניב כבד היא לעיתים בעיה אבל התגברנו גם על זה :)

סקאוזר

New member
הכי קשה זה בטלפון

שאם אתה מתקשר ללויידס אז זה בבירמינגהם, וכל מוקד נמצא במקום אחר, והם ישר נופלים עליך אם איזה ניב לא מוכר. ואללה ירחמו עד שאתה מבין שהם רוצים את המיקוד.

למעלה