מי רצח את רבין?!

וואו איזה קונספירציה!

צריך לעשות מזה סרט! ואף להוסיף שרבין היה חייזר שרצה לחזור חזרה לכוכב שלו ולכן ביים את מותו יחד עם "ממשלת הצללים" הסודית מאיפו אתם מוצאים את כל השטויות הללו?! קראת יותר מדי ספרים על קנוניות.

אבנר.

New member
לתשומת ליבכם!

העובדות שציינתי אינם פרי דמיוני, אלא שאלות שהועלו ע"י רבים בחברה הישראלית, על השיטה המכונה "קונספירציה" -בה אני דוגל, יצאו כבר ספרים המביאים "תמונות", "כתבות מעיתונים" ושאר הוכחות.. בין הספרים על רצח רבין: "מי רצח את רבין" -של ברי חרמיש, "עוקץ קטלני" של נתן גפן, הספר "שקרים", -כולם של סופרים שונים. יצא גם ספר שכל -כולו כתבות מעיתונים על הפעילות הפרובוקטיבית של אבישי רביב, הספר נקרא: "פרובוקטור בשרות המדינה" -את הכתבות אספה והוציאה את הספר "אמונה אלון"... -כך שהטאוריות אותם אני מציג מסתמכות על הרבה הוכוחת לקונספירציה, ושאלות ותהיות על הגירסה הרישמית.

okok4

New member
לתשומת ליבך!

מתןך פורום מולדת: "אני מנהל כמעט לבדי (CHOFA קצת עזרה לי), מערכה בפורום "נוער מרצ" בנושא "הקונספירציה ורצח רבין", ואני פשוט מקליד מסביב לשעון... -האנשים שם פשוט עולים לי על העצבים, ואני מצטייר שם כתימהוני אשר מעלה גירסה שאף אחד לא דוגל בה, רק אני המצאתי אותה, וכולם נגדי, אז אני יודה לכם מאוד אם יהיה אכפת לכם להראות להם שיש עוד אנשים שאינם דוגלים בגירסה הרישמית לרצח.. -תודה מראש!" זה הדדי, אתה פשוט עולה לי על העצבים. אתה נישמע לי תמהוני אשר מעלה גירסה שאף אחד לא דוגל בה, רק אתה המצאת אותה וכולם נגדך. להתראות. אתה בן 17? תוכיח?

אבנר.

New member
מה לתשובת ליבי!?

מה לצומת ליבי??! -כן, אני כתבתי את זה!! ואין לי מה להסתיר את זה!!... -אתם חברי מר"צ, אז לא מעניינן אותכם עובדות אחרות, ואני לבדי לא יכול להתווכח עם 10 אנשים ביחד!! -אז ביקשתי מחברי שיבואו הנה ללמד אותכם עובדות שאולי איני יודע את כולם!.. -וכי מה רע בזה?! קודם כל אני לא חייב לך כלום, אז אין לי למה להוכיח לך את זה, שנית אם אחליט להוכיח איך בדיוק הייתה רוצה שאני יעשה את זה?!? שלישית, אתה יכול לשאול את חברי לפורום הזה שלקחת ממנו את הציטוט הזה!.. חלקם מכירים אותי אישית.

okok4

New member
../images/Emo80.gif

אנילא בנוער מרצ. אין שום סיבה שבשל חשיבה מעוותת שנובעת מבורות ושטיפת מוח תטריד פורום שלם. אולי אתה אכן בן 17. ביולוגית. ועצתה של אשת הברזל בהחלט מקובלת, חשוב לקרא ספרים. במיוחד אם אתה עילג. בהצלחה.

רונן ג

New member
האם יש ספר כלשהו או איזה מאמר גדול

הסוקר את התאוריה שאתה מעלה פה? אם כן תוכל לתת לי את שם הספר או המאמר או עבודת חקר או כל דבר שסוקר את תאוריית הקונספירציה שלב אחרי שלב, יש בה משהו , יש יותר מדי שאלות לא פתורות שמצריכות תשובות, לכן אם יש איזה ספר תן לי בבקשה את שמו וכך גם מאמר. תודה.

CHOFA

New member
תראו

בס"ד לרצוח את רבין לא היה אידאולוגיה של מישהו .זו לא היתה המטרה בהפגנות אבל הקריאות האלו הביעו כעס יגאל עמיר לא הושפע מהקריאות האלו יותר ממני. יגאל עמיר רצח כי משהו אצלו מעוות!!!! בקשר לספר שדן בקונספירציה יש את המאמארים של אדיר זיק בהצופה מדי פעם ויש את הספר של ברי חמיש (שהשם שלו ברח לי לצערי אבל אני אברר...)

למעלה