מי רצח את טופאק...

DJ$upreme

New member
מי רצח את טופאק...

בעקבות המאמר ב-LA טיימס, הנה תיאור של הסרט התעודי BIGGIE AND TUPAC, לפיו שוג נייט חיסל את טופאק ממניעים עסקיים, ואחר כך את ביגי כדי להסיט את תשומת הלב מזרחה. המאמר ב-LA TIMES דורש רישום, אבל שווה את זה למי שמתעניין בסיפור המדהים והעצוב הזה.

B O

New member
ללא ספק!!!

ללא ספק שוג נייט רצח את טופאק גם לפי חוקרי המשטרה של LAPD שוג נייט שמע שמועה שלפיה טופאק רוצה לעזוב את דייט´ ראו ומי שמכיר את שוג נייט יודע שאת דייט´ ראו לא עוזבים...

2PAC4EVER

New member
או שכן עוזבים....

אבל רק בארון....

ב ז ו ק ה

New member
תשמע, תראה...

תמיד הייתה לי הרגשה כזו. ששוג הוא המאפיונר מאחורי החיסול. אם אתה זוכר את מה שהוא עשה בזמנו לוונילה אייס - הוציא אותו מחוץ לחלון של הקומה ה13 במלון שבו הוא שהה.. אחלה שיטות יש לבחור.יותר גרוע מהשב"כ. הסאגה כנראה רחוקה מהסיום. גמר חתימה טובה.

Grandmaster KC

New member
אני מאשים!

למה שוג לא טיפל ב-Dr. Dre, שבחר לעזוב את Death Row?לא נראה לי הגיוני וששוג ירצח את ביגי סתם בשביל להסיט את תשומת הלב?הוא דווקא נראה בחור טוב! ועכשיו ברצינות.לא באמת לא מנסים למצוא את הרוצחים של שני הראפרים?מה המשטרה עושה?נראה לי שאם שני אלה לא היו ראפרים שחורים, היו כבר מוצאים את הרוצח! F.T.P

על איזה שמועות אתם מדברים !?!?!?

זה שטופאק היה צריך לעזוב את דה רוא זה לא שמועה, אלא עובדה!!! הוא פתח את -makaveli records, והדיסק האחרון שהוא היה צריך לשחרר בדה רוא הוא -the don killuminati the 7 day theort שגם היה צריך להיות כפול! בכל מקרה ברגע שהדיסק שוחרר פאק כבר לא בדת´ רוא, אבל כולם יודעים את סוף הסיפור העצוב... ובכל זאת שוג לא רצח ולא הזמין את הרצח של טופאק!

הדיסק לא היה כפול כי שוג רצה לעשות

עוד כסף! יש מלא שירים שאני יכול להכניס לדיסק הזה בכיף כמו: made niggaz killuminati troublesome 96´ lost soulz הבנת את הקטע בכל מקרה בנובמבר הדיסק החדש!

or001

New member
חכו עוד שנה -ל2003

ואז טופאק יספר לכל העולם כולו מה באמת קרה...

stas aka GhoSt

New member
אז זהו ש...

דיברתי איתו אתמול בשווארמה בקשר לכל הסקנדל שחוזר עכשיו בקשר למי הרוצח והוא אמר לי שזה משה אופניק סתם סורי על הטמטום פשוט משעמם

B O

New member
לאאאא

הוא בכלל נסע לאולד טראפורד למשחק של חיפה סתם שוג נייט לא טיפל בדריי כי דריי לא כמו טופאק בכמות הדיסקים ובשירים שלו... ודריי מקומפטון גם וזה לא המקום הכי נחמד בעולם ובטח לא הכי פראיר...

Grandmaster KC

New member
לא בטוח

אולי דרה לא הוציא דיסקים כמו טופאק, אבל הוא גם הפיק דיסקים בשביל הלייבל.וגם לדרה לא היה Posse (חבורה בעיברות) ובכלל חוץ מהמוזיקה שלו, לא היה בכל הקטע של ה-Gangsta.

Latent

New member
נבואה שהגשימה עצמה? משאלת מוות?

כשמסתכלים על היצירות של פאק לאורך כל השנים, מההתחלה עד האחרונות שבהן, רואים שלסיפור הזה לא יכל להיות סוף אחר.

למעלה