מי רעב נשארה חצי שקשוקה....אחת הטובות!
פ פלפל חריףף New member 28/2/08 #4 למדתי בבוקר וחזרתי מורעב מאתמול בצהריים לא אכלתי יותר מדי. לכי לכלב....שחקי איתו ותתני לו אוכל. אני מת להביא גור קטן הביתה אבל זו בעיה כי הוא יהיה לבד כל היום.
למדתי בבוקר וחזרתי מורעב מאתמול בצהריים לא אכלתי יותר מדי. לכי לכלב....שחקי איתו ותתני לו אוכל. אני מת להביא גור קטן הביתה אבל זו בעיה כי הוא יהיה לבד כל היום.
י יפה באדום2 New member 28/2/08 #5 הוא בדירה סגורה. אני אפילו לא בטוחה באיזה בניין,אבל הוא מיילל ממש חזק! אני אוהבת כלבים,אבל בדיוק בגלל זה,קשה לי שישאר כל היום לבד. אז יש לי חתול :} אני אוכלת כמו מטורפת שבועיים...
הוא בדירה סגורה. אני אפילו לא בטוחה באיזה בניין,אבל הוא מיילל ממש חזק! אני אוהבת כלבים,אבל בדיוק בגלל זה,קשה לי שישאר כל היום לבד. אז יש לי חתול :} אני אוכלת כמו מטורפת שבועיים...
י יפה באדום2 New member 28/2/08 #3 וואי!יש כלב שמיילל בבנייון הסמוך,כבר מהלילה. מסכן!מה לעשות?אני ממש מרחמת עליו!
נ נרקי New member 28/2/08 #6 איזה רעבה הייתי היום חזרתי מהעבודה נישנתי מרק עוף לא הספיק לי אז עשיתי חביתה עם נקניקיות זרקתי את זה בלחמנייה וטרפתי.. יאלה עוד מעט אוכלים שוב... מעניין מה יהיה בתפריט
איזה רעבה הייתי היום חזרתי מהעבודה נישנתי מרק עוף לא הספיק לי אז עשיתי חביתה עם נקניקיות זרקתי את זה בלחמנייה וטרפתי.. יאלה עוד מעט אוכלים שוב... מעניין מה יהיה בתפריט
פ פלפל חריףף New member 28/2/08 #10 שלום שלום נרקי! נעלמת לנו....אנחנו פה כמעט גמרנו חלה שלמה על חצי שקשוקה.
פ פלפל חריףף New member 28/2/08 #12 עכשיו נזכרת....?../images/Emo3.gif גמרתי את מה שנשאר עם החלה שנשארה.....