מי רוצה?????????

redredole

New member
ושימו לב לתאריך בהודעה

הקודמת שלי במקום שעה מופיע שם התאריך עוד משהו מאגדות התפוז.

../images/Emo8.gifאפשר בלי החמאה????

ותיכף תראי למה.... לא.... החלטתי בעצם לשלוח רק את העבר.... לא מזהה.. מישהו מכיר???

magy

New member
באת בסוף..........עם המכה.......

את , הכי יפה מכולנו..........הכי הכי............הכי אפילו מדהימה...........

Sודית

New member
ברבורה....יש לי רק עם חמאה....

ומי זו היפה בתמונה??? זו את??? יפיפיה??? סודית....איך היינו פעם....

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
סודית, אין לי שמץ של מושג למה......

אבל פתאום נזכרתי בטנגו האחרון בפריס. נראה לך שזה משו אסוציאטיבי ?

Sודית

New member
אין לי שמץ של מושג.....

יכול להיות שזה משהו עם חמאה??? סודית בריקוד....

Sודית

New member
זה היה בצרפתית...לא הבנתי הכל ../images/Emo3.gif

והתנועות היו....לא יודעת באיזה שפה... אתה הרי מומחה לשפות...לא???? תגיד, תרגמו אז את הכל??? סודית לומדת צרפתית.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אני ראיתי את זה בדיבוב לערפית

היה אמנם גם תרגום אבל אז עוד לא ידעתי לקרוא (הייתי רק בן 17). וקולה כבוד לך שאת לומדת גם עכשיו.

פפוש4

New member
ברח לי ...........לא לא פיפי

התגובה היתה בקשר לתמונה של ברבורה אז הנה שוב פעם ........יפה ....... כל מילה מיותרת

דניאלה1311

Active member
מנהל
גם אני באה, נגמרו המטלות, מה לעשות? עד שאשלח אוירון זה יהיה הסימן שבאמת הלכתי (לעשות פיפי, להתלבש לנסיעה, להציק לבעל שלי שלא ינהג מהר בלילה כי יש שוטרים, להגיע ללוד, להתעצבן על התור ועל השאלה: ארזת הכל לבד? לא לא ארזתי לבד 5000 אנשי פורום תפוז עזרו לי באריזה ולא אין לי נשק רק הלשון שלי והיא מושחזת כהלכתה) אז בינתיים סודיתי תשאירי לי קצת פופקורן, רום עם קוקה קולה (מי זוכר את החאיות אנדריוס? כולכם תינוקות הרי) טוב לי. עוד אחזור.

../images/Emo3.gifיופי טופי....נוסעת לך..

ומשאירה אותנו כאן למלחמה????? תשאירי כתובת שנוכל לקפוץ אליך ... איך שאת נוחתת ...חפשי קופי-נט...ותשלחי איזה אויר חו"ל.... אנחנו (ברבור ואני) כבר מתגע גע גע גע גע....

טומי*

New member
פופקורן בטעם חמאה קולה בטעם.....

קולה? היום הכל כאילו כזה הכל "בטעם של פעם" "מבית סבא" ועוד כל מיני אני מביא לכן/ם טרי טרי מהאש תמונת שקיעה מהכנרת להנאתכן/ם

טומי.... אתה ...אתה....../images/Emo140.gif

לא מביא רק את הצבעים... אתה מביא אלי גם את הריח, והרוח.... נפלא... ומה שאני מצרפת כאן... הצליח מישהו אחר לקלוט בעדשת המצלמה...

למעלה